![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
ѕєη ѕöz¢üкℓєяι öℓüмѕüz кıℓαηѕız...
ѕєη υмυ∂υη,ѕєη αşкıη, ѕєη özℓємιη, ѕєη нαуαтıη α∂ıѕıη... şιм∂ι ιçιм∂є çσğαℓттığıм ѕєѕιмℓє нαукıяıуσяυм нєякєѕ ∂υуѕυη ∂ιує, нιçкιмѕє ѕєν∂αмα ѕєηιη кα∂αя уαкışмα∂ı νє ѕєν∂αм нιçкιмѕєуι ѕєηιη кα∂αя уαşαтмα∂ı...
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
*AS!* İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-16-2008)
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
•●● GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GeçмişeDe saчGıм...şu saaттeи soяa кaFaмa aиca тoкa тaкaяıм...кiмseиiи нaчaтı вeиi iŁGiŁeиDiямez,вeиiмкiDe кiмseчi...!вu нaчaт вeиiмse eĞeя;ciDDeи чaşaмaчa DeĞeя...Düи-DüиDüя,вuGüи-вuGüи... Düичa 1 GüиDüя; oDa вuGüиDüя•●●
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
bir Karanlik Geliyor Yoklugunun Ardindan. Ne Zaman Gune$ Batsa Bu Son Gecem Diyorum. Vazgec Yalan Dunyanin Kohne Saltanatindan. Yeti$ir Bunca Keder Bunca Elem Diyorum. Bu Ne Bitmez Ayrilik, Bu Ne Bitmez Ozlem Diyorum.
***** ÖLüMü TeSLimALDı HüZüN İçİmDe SeNdeN KaLaN CaM KıRıKLaRı AyNaDa SenSiz HüzüN SeNSiz HiçKiMSe DinDiReMeDi Bu HıçKıRıKLaRı BiRGeCe YaRıSı AnSıZıN GöReCeKSiN KöŞe BaŞıNdA NöBeT TuTuYoRDu HüzüN ÖyLe KoLaY DeĞiLDiR BeNi UnUtMaK HaLa SoKaKLaRıMDaDıR AYaK İzİM.. ***** Ya Herseyim Ya Hicim.. Sorma Dunya Ne ßicim.. ßir Kordugum ki İcim.. Cozdukce DoLaniyor....
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için Konu *AS!* tarafından (10-08-2007 Saat 04:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
zaman hiç değişmeyen temposuyla sürüklerken suskunlukları yalnızlığa,bilmeni istiyorum;yaşam ile ölüm arasındaki tek fark sensin
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
Değdi diye mi saçlarıma beyaz rüzgârlar
Bir bir düşmede kalelerim ve bütün surlar. Benim saltanatım sensin bir tanem. Beni yenilgi değil, esaret yıkar.
|
|
|
|
|
#7 | ||
![]()
|
Bir bakışın manası,hiç bir lisanda yoktur,bir bakış bazen şifa,bazen zehirli bir oktur,bir bakış bir aşığa neler neler anlatır,bir bakış bir aşığı senelerce ağlatır..
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
SeN SöZLeRiMe aLDıRMa,GöZLeRiN ZaMaNSıZ ıSLaNMaSıN,GüNeŞiN NeRDeN DoĞDuĞuNu BiLiRSiN Ve SeNi NaSıL SeVDiĞiMiDe BiLiRSiN eĞer BitSin DiYoRSaN YiNeDe SeN BiLiRSiN..
|
|
|
|
|
#9 | ||
![]()
|
Ne kötüdür, insanın aklı ile yüreği arasına sıkışıp kalması... ne kötüdür insanın an kadar yakın, bir asır kadar uzak olması ve bilirmisin ne zordur insanın bildiğini anlatamaması...\\\"ben\\\" deyip susması... \\\"sen\\\" deyip ağlamaklı olması...
|
|
|
*AS!* İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
yıldızlarıda götür (07-29-2008)
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
Sevginin bittiği yerde sarıL bana heyecanLarın tükendiği ve artık yapacak hiçbir şeyin kaLmadığı bir anda çek koLumdan..
gözLerimi daya gözLerine bir anda daLıp git bana .. DüşLerimizin yoruLduğu yerde tutun bana beni çağıramayacak kadar uzakta oL ve ben geLemeyecek kadar koşayım sana .. imkansızı iste,meseLa "unut", de...DudakLarım değiL gözLerim boşaLsın o dakika giderken unutamadığım yerden dönüp bakayım sana.. Üşümeye başLadığın yerde ısın bana, gözLerim ağlamaktan şişmiş olabilir ... aLdırma her haLimLe güzeL buL beni,her haLimLe karış bana..Bir demet papatyayLa bile kandırabiLirsin beni .. Sakın unutma sende tutunduğum yer kadar yüreğimi öP...
|
|
|