![]() |
| | #21 (permalink) |
| | iki yaprak yaşanmışlıktan bir tutam kıyılmış tütün iki parmak arasından bir iki damla gözyaşı koca bir nefes küçük bir ateş yansam yanacağım dokunsan ağlayacağım.. DOSTU YOK GECELERIN GECELER COK UZUN, GECELER BIR OMUR OMUR DEDIGIN BIR TUTAM UMIT, UMIDI YOK YARINLARIN TIPKI SENIN YOKLUGUN GIBI VE BEN BIRAZ DAHA SANA HASRET... seni anlatmayı beceremem belki seni tarif bile edemem seni rüyalarımdada göremem ama gözlerinin içinde derinlere dalarım ve seni zifiri karanlıkta bile gözlerinden tanırım Kırmızıya çalıyor rengim, Kıvılcımlar hareket ediyor içimde. Dokunduğumu değil benliğimi yakıyor. Hiç bitmeden giderek artıyor alevlerim. Bir çemberin içindeyim. Dokun, Düşün, Hisset. YüZüNü GöReMeDiĞiM BiR GüNDe, SeSiNi DuYaBiLMe uMuDuYLa YaŞaDıĞıM HaYaT, SeNi GöReMeDiĞiM iÇiN ÇeKiLMeZ De oLSa, VaRLıĞıNı HiSSeTTiRDiĞiNDeN YaŞaMaYa DeĞeR Sürgün prangasındayım kanar düşlerim Düşler diyarında yine ben seni düşlerim Zamanı yükledim akrep denen zehre Zehir zembereğim hep sana işlerim Duy beni, _________________________________bensiz… Al benim kalbim senin olsun Sana da yeter bana da Doldurur içini sevgiyle belkide nefretle Sevgim senden doğdu Nefretim ise karşılıksız sevgimden |
| |
| | #25 (permalink) |
| | ZÜMRÜT GİBİ YAĞAN YAĞMURUN ALTINDA,SANA YAZIYORUM BU GECE. HUZUNLERİMİ,ÖZLEMLERİMİ,YAĞMURLARA ANLATIYORUM, ONLAR YAĞIYOR,BEN AĞLIYORUM,BEN YAZIYORUM,ONLAR YAĞIYOR. BU GECE GÖKYÜZÜ AĞLIYOR..... YILDIZLARI SÜPÜRÜRSÜN,FARKINDA OLMADAN, GÜNEŞ KUCAĞINDIR,BİLEMEZSİN. BİR COCUK GÖZLERİNE BAKAR,ARKAN DÖNÜKTÜR, ÇİCEĞE KURULUDUR ORKESTRA,DUYMAZSIN. KOCA BİR SEVDADIR YAŞAMKTA OLDUĞUN,ANLAMAZSIN. UÇAR GİDER,KOŞSAN DA TUTAMAZSIN... |
| |
| | #28 (permalink) |
| | Ve yağmur gibi akıp giden yıllardan Geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana kadar Ama farkındaydım yinede Ne zaman seninle olsam Tanıdık bir kuş cıvıltısıyla uyanırdım her sabah Şimdiyse kırılgan mektuplar yazıyorum Hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden... |
| |
| | #29 (permalink) |
| | Ama fazla da üzülme, hayat bitiyor bir gün Ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir |
| |