![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() |
GözLerimin Hiç Bir Şey Görmüyor OLması,Seni Dünya GözüyLe Göreceğim Anı BekLediğim İçindir... ........................ Dokunmak DeğiL Arzum,ELLerini ELLerime Uzanmış Göreyim Yeter... .......................... Düşünmesi Bile yırtarken bedenimi,ağzımdan çıkmasına izin vermiyor bilinmez bir güç ''SENİ SEVİYORUM''deyişimi...Dudaklarıma söz geçiremiyorum.... .................... Sana her susuşum bin çığlıktır Tutunamadım bir dalsın uçurum kenarında, Sensizlik bir yok oluş Yokluğun da ölüm kadar soğuk... ........................ Nereden BiLeceksin seni sevdiğimi Hiç fısıLdamadım ki KuLakLarına Aşıkımı Senin için GünLerce GeceLerce Ağladım Nereden BiLecektin Hiç SiLmedim ki Yanında GözyaşLarımı ..................... ''gözLerinde sakLı bir avuç güneşLe geL YanLızLığımın göLgeLerine...
|
|
|
Haram geceler İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
ORYoDa (07-05-2008),
YORGUN YÜREK (07-06-2008)
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
![]() |
harıka ıdı sagolasın
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
|
||
|
|
|