![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Zorlama kendini veda etmeye Zorlama gözünden yaslar dökmeye Mecbur degilsin birsey demeye Hiç bir sey demeden gidebilirsin..
Zannetme ki hersey bitti sevdigim; Birgün yeserecek su sararmis yapraklar. Ve bundan sonra kim severse dünyada; Seni ve beni hatirlayacaklar Zamanlar kalles simdi, hersey artik bir oyun Manzaralar hüzünlü insanlar aglamakli Bir aksam getir bana, gizlice ve en sakli Saatleri birer birer dudaklarinda sun Zalimsin diyemem az gelir sana Bana karlar yagar yaz gelir sana Derdinden ölsem de naz gelir sana Yoluma sen çiktin bir sen eksiktin Yüreginin çöllerine, Nehir oldum inanmadin. Saçlarinin tellerine, Esir oldum inanmadin. Inanmadin ne yapayim, Sensizlikmis senden payim. Sevdim seni inanmadin. Yorgunum yillardir hep beklemekten Yorgunum gönlüme sabir ekmekten Kurtar artik beni hasret çekmekten Bir ömür boyunca sevecegim ol. Yorgun bir hasretle dönersen bir gün Beni burda degil kalbinde ara! .. Ne kadar yikilmis olsan da o gün Beni bende degil kendinde ara! .. Yolumuz bu kadarmis be kahve gözlüm Artik Tersine akan bir nehir gibi Yikilmis bir sehir gibi Suya yazilmis bir siir gibi Adimi unut Yalnizligin boslugunda Sensizligin sonrasinda Bil ki Bes para etmiyor umut Yoksullara çul olurdum Her sevene kul olurdum Elimde ask bayraklari Yasaklardim yasaklari Ben olsam ah ben olsam... Yoklugun sirtima saplandi bir biçak gibi Akitir tasa, topraga kanimi Dünya seninle aydinlik ve güzeldi Simdi bin günes dogsa götürmez karanligimi Yitirdim umut kirintilarimi Sevgimi, nesemi, bütün varimi Çaresiz bir yoklugun içindeyim Gömdüm içime yikintilarimi Ariyor bir yarim öbür yarimi Yirtilmis olsa da resimlerimiz Yabanci olsa da isimlerimiz Nefrete dönse de sevgilerimiz Yine de o aska saygi duymali Sevenler her zaman bir dost kalmali.. Yillardir içimde bir çocuk aglar Iste hep bu yüzden islak gözlerim Sen de çekip gitme dayanamam yar Öyle tas degilim sandigin kadar Benim de içimde yikilir daglar | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
tesekkur
edrım cok guzel sozler
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
VİP ÜYE
|
Yillardir içimde bir çocuk aglar Iste hep bu yüzden islak gözlerim Sen de çekip gitme dayanamam yar Öyle tas degilim sandigin kadar Benim de içimde yikilir daglar
gönlüne eline sağlık teşekkürler
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
Üstüme yikilir bu koca sehir Kalbim paramparça bir tas olurum Ne zaman karsidan bir gemi geçse Gözümde kurumus yaslar bulurum
*** senden önce senden sonra senden önce senden sonra daha kaç vücut gerek bana benim seni unutmama.. *** Ne zaman sen gelsen aklıma, Kaldıramayacağım bir ağırlık Çöküyor yapraklarıma. Umutlara taş basıyor yokluğun, Kar düşüyor Henüz tomurcuk umutlarıma... *** ilk önce eski bir aşktan kalma sevgi damlacıklarını seyrediyorum,sonra sen oluyorum, seninle düşünüyorum, belki yoruluyorum ama, yürüyorum bilmediğim bir yere, bildiğim tek sebebse adını sevgi koduğum sen için. sonra yağmur oluyorum. ıslatamıyorum yüreğini gözyaşlarımın ıslattığından fazla,belki karşılıksız asklar zor gelır ınsana belkıde zor aşklar karşılık vermez insana, *** Yaralanan bir kuşun kanadını sararlar değil mi? Uzak yolcuların susuzluktan çatlamış dudaklarına bâzan saç telleriyle bir şeyler dolarlar, değil mi? Sen, ne dudaklarımdaki susuluğu sordun. Ne de parmaklarınla kırılmış kanatlarımın yarasını sardın. Sana hayatımın sonuna kadar inkisar edersem, gözlerin gözlerimden bir hesap isteyebilir mi? bilmem ki?... *** umutlarımı paslı makaslarla keserken, bulutların üzerinde ya da en derin denizlerde kendime yer bulamamışken, baktığım hiçbir şeyi aslında görmüyorken, yüreğimi hissetmiyorken ve tam yalnızlığımın ortasını geçip sonsuza doğru kayarken elimi tutup beni yakalayan biri var şimdi...SEN *** Şimdi en arabesk duygularla Dudağımda o türkü, Yürüyorum bulvarlarda... Ellerim üşürken hep Ellerin gelir aklıma. Yüreğim ağlıyor şimdi, Yanıyorum buralarda... Kar yağarken hazin hazin, Ölüyorum türkü gözlüm, Ölüyorum buralarda...
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|