![]() |
|
|||||||
| GÜVENLİK ve GÜVENLİK AÇIKLARI Bilgisayarınızı Her Türlü Saldırıya Karşı Korumak İçin Yapmanız Gerekenler |
GÜVENLİK ve GÜVENLİK AÇIKLARI icinde Pc nin Temiz Olup OLmadığını 2. dk Öğren konusu , Ms-dos penceresinden gireceğiniz bir komutla bilgisayarınız temizmi öğrenebilirsiniz. Başlat>çalıştır>CMD yazın ve enter layın komut pencerisine netstat -an | find ":25" yazın.Alt satırda herhangi bir uyarı çıkmıyorsa bilgisayarınız temiz demektir.Ama altta ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
10LİNCOLN(YÖNETİCİ)
|
Ms-dos penceresinden gireceğiniz bir komutla bilgisayarınız temizmi öğrenebilirsiniz. Başlat>çalıştır>CMD yazın ve enter layın komut pencerisine netstat -an | find ":25" yazın.Alt satırda herhangi bir uyarı çıkmıyorsa bilgisayarınız temiz demektir.Ama altta bir uyarı çıkyorsa bilgilerinizi çalan bir keylogger ve virüs vardır.Hemen internet bağlantınızı kesin ve anti-virüs programınızla bir tarama yapın yine de temizlemediyse Ad-aware gibi casus yazılımları temizleyen programlar kullanın ben yaptım 9 tane virüs buldu.hemen temizledim.
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| nin , olmadığını , olup , temiz , Öğren |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|