![]() |
|
|||||||
| GEYİK ve MİZAH İster başınıza gelen komik bir olayı anlatın,ister resim yollayin ,ister bir yazi yazin hiç farketmez bizi güldürsün yeter. |
GEYİK ve MİZAH icinde Filozof 'un bebekliğine indik:) konusu , küçükken oldukça iştahlı bir çobuk olan fil ozof 'un albümünden yürüttüklerimiz aniii süt buldum yaşasınnn bingooo Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... başka pasta vaymıı Linkleri kayıtlı üyelerimiz ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Moderatör
|
küçükken oldukça iştahlı bir çobuk olan fil ozof 'un
![]() albümünden yürüttüklerimiz aniii süt buldum yaşasınnn bingooo ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... başka pasta vaymıı ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... nasill kuytulcam ben kilolardan öffff öff ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... deytley deyya kafam bozuk off off ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... içmişimm kafam güzeyy ben güzeyy hayet güzell heyyt beee ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]()
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
|
Moderatör
|
|
|
|
#3 | ||
|
VURGUN BİR SEVDA
|
içmişimm kafam güzeyy ben güzeyy hayet güzell heyyt beee
![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ay tam benlik olmus cok tatlı ya ısırrım bem sımdı bunun yanaklarını oyyy sıra bana gelcek bende snin çocukluguna incem
|
SuSKuN İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (08-15-2008) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bebekliğine, filozof, indik |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| GÜZEL BİR SÖZ |