![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| FORUM OYUNLARI üyelerimiz nerede ? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
...arkadaşlar herkes güne ait bir söz yazsın...kendinizin düşünüp yazdığı ,telefonunuza gelen bir mesaj...gazete yada kitapta okuduğunuz bi yazıdan hoşunuza giden bir satır...yahut beğendiğiniz bir şiirin bir mısrası ya da kıtası...yazabilir...
«•ºº•» «•ºº•» «•ºº•» Geldiğinde boşluk dolduran değil; Gittiğinde yeri doldurulamayan ol !!! «•ºº•» «•ºº•» «•ºº•» Konu YORGUN YÜREK tarafından (08-24-2008 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Misafir
|
düşüncelerinize dikkat edin,
onlar sözleriniz olacak. sözlerinize dikkat edin, onlar hareketleriniz olacak. hareketlerinize dikkat edin, onlar alıskanlıklarınız olacak. alıskanlıklarınıza dikkat edin, onlar karekteriniz olacak. karakterinize dikkat edin, onlar kaderiniz olacak.... | ||
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
Gecenin karanlığında içimi aydınlatan bir mum ışığı,
Açlığımı susturduğum bir lokma ekmek Penceresiz odalarımın aydınlığısın sen hüzün..!
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
вαzєη ѕα∂є¢є ηєƒєѕ αℓıуσяѕυη ωє нαуαт ∂єωαм є∂ιуσя...
нαуαт вαzıℓαяıηα мυтѕυz σℓмαкℓα ∂υуgυѕυz σℓмαк αяαѕıη∂α вιя тєя¢ιн нαккı тαηıя ∂αнα ƒαzℓαѕıηı ∂єιℓ..!
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
VİP ÜYE
|
Hayat bi gündür, oda bugündür...
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|