![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| FORUM OYUNLARI üyelerimiz nerede ? |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #52 (permalink) |
| | seni anlatıcağım kısacık sözcüklerde adın aşk olucak soy adın ise sevdam bir nisan yagmuru kadar saf ve temiz temmuzun yakıcı kavurucu sıcagı kadar yakıcı ocagın örtüsü gibi bem bayaz ilkbaharın açan misk kokususun adın aşk soyadın ise sevdam yılla önce bir temmuz sabahında tanıdım seni yanlızdın gözlerin bugulu camlar gibiydi ürkek ve mahrur bir delikanlıydın içimden merhaba demek gelmişti arkadaşlarım gülmüştü halbuki olsun ben sana merhaba diyecektim dedim ya ürkektin birden kendini geri çekmiştin gözlerindeki engin denizlerde kaybolmuş yanlızlıgını yakalamıştım kaçamak bakışlarınla sevda kokuyordu buram buram adını her andıgımda elini tuttugum ilk gün geldi birden aklıma aşk işte aşk böyle birşey demiştim o gün oysa içim titriyor ellerim buz kesmişti anlamıştın bebeksi bir tebessümle gülüp bende demiş ve sımsıkı sarılmıştın boynuma anlamıştım alın yazımdın benim oysa aradan yıllar geçti bak hala adın aşk soy adın ise sevdam iyiki seni tanımışım biricigim iyiki varsın diyebilmekde güzel dedirtmekte sen benim içtigim suyumsun bardakta sen soludugum nefes damarımdan akan kanım ve eşimsin her iki dünyada iyi ki varsın biricigim SeNi SeViYoRuM SeRKaN'ıM |
| |
| | #53 (permalink) |
| | sevgin Yalan Oldu Umutlarsa Hayal Bana Verdigin SÖzler Unutuldu Bir Anda O Sevgi Dolu GÖzler Baskasina Bakar Oldu O Verdigim SÖzler Baskasina Ait Oldu Hep Gezdigimiz Sokaklar Bize Yabanci Oldu Dost Bilgimiz Insanlar Bizden Sikayetci Oldu |
| |
| | #56 (permalink) |
| | bir ömür senle yaşayacağım..seni sende yaşayacağım..seni bende beni sende yaşatacağım..vücuduma iki misli kan pompalanacak.. ççünkü bu kalp ebediyyen seni taşıyacak.ezeldende seni taşıdı.. ben seni tanımadan evvel seni aradım.. önceki tüm hayatlarımda; paris aşk şehrinde..italyada aşıklar çesmesinde...bundan milyonlarca yıl sonra bile seni yaşayacağım.. seni bütün hayatıma taşıyacağım.. ben ezelden ebede sevdim seni ![]() |
| |