![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| FORUM OYUNLARI üyelerimiz nerede ? |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 | ||
|
|
en buyuk yangını sen başlattın yureyimde
hadi ara itfayeyi gelsin sondursun sen gider gidmez sel oldu bu koca yer hadi hadi ara hadi ara gelsin durdursunlar bu seli deprem gibi oynattım her yeri yıktın doktun kırdın camı pencereyi hadi kimi arasan ara şimdi gelsin toparlasınlar bu evi ne yaparsan yap kimi arasan ara aradıgında bir bulamıyacagın ben varım artık gidiyorum mutlu ol her şey senin olsun ha unutmadan her şeyi dagıttım için uzgunum sen toparlar yeniden bir hayat kurarsın ama benden bir başkasıyla ben yokum artık buda benden bir iz kalsın benden sana senin izin hep bende kalacak unutma bunu asla yalancı dunyanın yalancı insanı HOŞÇAKAL | ||
|
|
|
|
|
#15 | ||
|
|
-------------------
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
Misafir
|
Her şarkıya seni koydum, her şarkıyı sana yakışırdım... Sen varsın diye söyledim hepsini ama sana duyuramadım...
Hep benimle olduğunu hiç bilmedin. Hayalinle yatar, hayalinle kalkardım anlamadın. Anlamadığın, hissetmediğin için dokunamazdım sana, duvarların öyle kalındı ki, yapamadım... | ||
|