![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | Ewt arkadaşlar alttan kimin çıkacağını tahmin etmeye çalışcaz ben başlıyorum.. Alttan gönül çelen çıkar |
| |
| | #2 |
| Süper Moderatör ![]() | evet bildin afferim oryoda ![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() |
| |
| | #3 |
![]() ![]() | Hhehe ben çıktım bilemedin Serra ablam... |
| |
| | #4 |
| Süper Moderatör ![]() | sende bilemedin serra abla servis dışı yanangun ![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() |
| |
| | #6 |
![]() ![]() | Malesef bir adet ben çıktım ![]() Serra ablam.. |
| |
| | #7 |
| Süper Moderatör ![]() | hayır ben yorgun yürek ![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() |
| |
| | #8 |
![]() ![]() | olmadı bu sefer ben imaginary «•ºº•» «•ºº•» «•ºº•» Geldiğinde boşluk dolduran değil; Gittiğinde yeri doldurulamayan ol !!! «•ºº•» «•ºº•» «•ºº•» |
| |
| | #9 |
![]() ![]() | Ewt ablam benim Ben yine seni söylüyorum serra ablam çıkcak |
| |
| | #10 |
![]() ![]() | evet gene benbu sefer de sensin bernacım «•ºº•» «•ºº•» «•ºº•» Geldiğinde boşluk dolduran değil; Gittiğinde yeri doldurulamayan ol !!! «•ºº•» «•ºº•» «•ºº•» |
| |