![]() |
|
|||||||
| FORUM OYUNLARI üyelerimiz nerede ? |
FORUM OYUNLARI icinde birkaç kelimeyle hikaye tamamlamaca konusu , arkadaşlar çok kolay ismiylede anlaşıldığı gibi ben hikayenin başını getiricem ve peş peşe birbirimizin söylediği cümlelerin anlamlarını tamamlıcaz hadi kolay gelsin uzak bir ülkede birbirine delice aşık olan iki genç ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Stajer Moderatör
|
arkadaşlar çok kolay ismiylede anlaşıldığı gibi ben hikayenin başını getiricem ve peş peşe birbirimizin söylediği cümlelerin anlamlarını tamamlıcaz
hadi kolay gelsin ![]() uzak bir ülkede birbirine delice aşık olan iki genç varmış...
|
|
|
#3 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
sürekli kuytu köşelerde gizli gizli buluşup
aşklarını kısıtlıda olsa yaşamaya çalışmışlar. İşte böyle günler birbirini kovalamış.Yine en kuytu köşede buluşmuşlar tam el ele gelecekleri andaaaaa.......
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
Yine en kuytu köşede buluşmuşlar tam el ele gelecekleri andaaaaa
kızın abisi oradan geçivermiş neyseki kızın abisi onları görmemiş ve aşik çiftler derin bir nefes almışlarr...
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
Yine yagmur yagan bir gün aynı yerde buluşup konuşmuşlar ve bu dünyada hiç bir kuwwet bizi ayıramıyacak diye birbirleriine söz vermişlerr...
|
|
|
#8 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
ağrıya ırgat olarak gitmek ıcın yola cıkan bızım koylu kızı yolda ağalarından ayrıldıgında sevgılısı ıle gozgoze gelır ve ıkı damla aglar
sevgılısı bu kızın pesınden gıder gıder gıtmesıne ama kız bundan huzur duymaz
|
|
|
|
#9 | ||
|
ŞİİR PERİSİ
|
Bilirki ağalar zalim olur
anlamazlar yürek sızından gönül dilinden.Yağız delikanlı uzaktan uzağa seyreder nazlı çiçeğini günden güne dokunmaya kıyamadığı nazlı çiçeğinin solmaktadır gül pembe yanakları.Daha fazla dayanamaz birgün bütün cesaretini toplar ve bütün gücüyle yumruklar ağanın kapısını......
|
|
|
#10 | ||
![]()
|
Ben ki köyün en merti en delikanlısı ve en sevdalısıyım Bırakamam sevdalımı buralarda yanlız ve boynu bükük alir giderim der ve elinden tuttugu gibi alir götürür nazli çiçegini...
|