![]() |
|
|||||||
| FORUM OYUNLARI üyelerimiz nerede ? |
FORUM OYUNLARI icinde Şu An İçinden Ne Geçiyor? konusu , hehe dunyanın binbir türlü hali vardir misaLi gizemleri cozmek isterim hep yha banamı ozgu acep.......
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#32 | ||
![]()
|
Niçin hala Hayata Küsüm neden barışmıyom hayatla hala neyi niçin bekliyorum...
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Süper Moderatör
|
arkadasa hazırladıgım sıtenın calısmaları
|
|
|
#36 | ||
![]()
|
Acaba patrona ben bi anda çok hastalandım desem de eve gitsem uyusam
hehee
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
|
#38 | ||
![]()
|
düşündüğüm şeyi bu gece yapacam...
| ||
|
|
|
|
|
#40 | ||
![]()
|
araba sürmeyi yarın öğrenmem gerektiği geçiyor içimden..
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir, Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın YesiL MeLegiM
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|