![]() |
|
|||||||
Fıkralar ve Yazılar icinde CeSeT BuLDuM:):):) konusu , Karakolun telefonu geç bir saatte çalar.Arayan bir kekemedir Polis; -Buyrun ..... karakolu Kekeme; -Beeeenn bi cececeset buldum Polis; -Nerde buldunuz efendim hemen ekip yollayalim . Kekeme; -Aaaaaaaa (Polis hemen atlar) ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Karakolun telefonu geç bir saatte çalar.Arayan bir kekemedir
Polis; -Buyrun ..... karakolu Kekeme; -Beeeenn bi cececeset buldum Polis; -Nerde buldunuz efendim hemen ekip yollayalim . Kekeme; -Aaaaaaaa (Polis hemen atlar) Polis; -Atatürk parkında mı? Kekeme; -Hayyy Hayyyyıı derken polis kendisiyle dalga geçildiğini düşünür ve telefonu kapatır.Aradan 5 dk geçer ve yine aynı kişi arar. Polis; -Buyrun karakol Kekeme; -Beeeenn bi cececeset buldum der kekeme kişi. Polis; -Nerde buldunuz efendim hemen ekip yollıyalım. Kekeme; -Aaaaaaaa (polis hızlı davranır.) Polis; -Atatürk parkında mı? Kekeme; -Hayyyyy Hayy derken polis yine telefonu kapatır.Aradan bir saat geçmiştir.Telefon çalar ve yine karşıdaki kekemedir. Kekeme; -Beeeenn bi cecececcceeeset Polis; -Kardeşim gene mi sen nerde buldun cesedi hemen gelelim. Kekeme; -Aaaaaaaa (polis yine atlar) Polis; -Atatürk parkında mı? Kekeme; -Eeeevvet oooraya taşıdıım. ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Gece_perisi İsimli üyenin mesajına6 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| buldum, buldum:):):), ceset |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|