| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | Yeni asker olan Temel'e komutanı sormuş: - "Savaşta siperdesin, sağ taraftan düşman askeri geldiğini gördün. Peki ne yaparsın?" Temel heyecanla cevap verir: - "Hemen çevirir silahımı üzerlerine ateş açarım komutanım." Komutan tekrar sormuş. - "Peki, karşıdan geliyorsa?" - "Karşıya ateş açarım, komutanım." - "Arkadan geliyorsa?" deyince komutan, Temel dayanamamış: - "Komutanım, bu ordunun benden başka askeri yok mu?" Konu ORYoDa tarafından (09-06-2007 Saat 13:37 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #2 (permalink) |
| | Temel ,ingiliz ve fransız bir adaya düşmüşler. uzun bir süre bu adada kaldıktan sonra adada bulunan bir cin bunlara acıyarak yanlarına gelmiş ve kendilerinden birer dilek istemelerini istemiş, ingiliz "ben ülkeme gitmek istiyorum demiş. " cin isteğini yerine getirmiş ve ingilizi ülkesine göndermiş. fransız da aynı dileği istemiş ve o da ülkesine gitmiş. Son olarak temelden isteğini soran cinden temel şu dileği dilemiş Ben burda yalnız kaldım. canım sıkıldı onları geri getir |
| |
| | #3 (permalink) |
| | bir gün temelin annesi ölmüş vasiyeti şöylemiş oğlum ben ölücem ben ölürsem bana mezartaşı yaptır temelin ama parası yokmuş aklına fikir gelmiş başka bir yerden mezar taşı çalmış kendi annesinin mezara dikmiş DURSUN görmüş demişki ula temal sen nağım tında temel boşver dursun zaten annemin okuması yazmasıyoktu |
| |
| | #4 (permalink) |
| | bir gün temel bi kadınla evlenip daha sonrada yurt dısına cıkmak zorunda kalır orda en az iki hafta kalacagını söleyerek evden ayrılır bunu fırsat bilen karısı eve alır ve yaklasık hergün beraber olur ama temelin yurt dısında işi erken bittigi için eve erken döner ve eve geldigi zaman karısının eve adam alıdıgını gorurve hemen tabancasını cıkararakl adamı vururve tam kendini vuracakken karısı dur temelim yapma der temel iste sen sus kaltak sıra sanada gelecek der |
| |
| | #5 (permalink) |
| | bir gün temel papağanıyla maça gitmiş.o sırada bir şişko sahaya çıkmış.temel bağırıyormuş:''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye bağırmış.papağan bunu ezberlemiş.kaleci topu sıyırmış temel yine''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.papağan bunu da ezberlemiş.maç bitmiş eve geliyoalarmış.denize uçak düşmüş temel yine bağırmaya başlamış''benzini bitti düşttü benzini bitti düştü''diye papağan bunuda ezberlemiş.eve gelmişler.temelin karısıda şişkoymuş.papağan başlamış''şişko çıktı sahaya şişko çıktı sahaya''diye.kadın terliği fırlatmış papağana.papağan''sıyırdı geçti gitti sıyırdı geçti gitti''demiş.kadın sinirinden bayılmış.yine papağan demiş ki''benzini bitti düştü benzini bitti düştü''buradan TUTAR ailesine tşkler |
| |
| | #6 (permalink) |
| | bir gün temel ingiliz ve alman ucaga binmişler.ucakta arıza olmus.bunlar atlamak zorunda kalmışlar. İlk önce alman atlayacakmış.basket topunu atmış ve ardından kendisi atlamış.Aşağıda ağlayan bir cocuk görmüş.alman sormuş -ne oldu niye ağlıyorsun. demiş çocuk:kafama baske topu düştüde onun için demiş. daha sonra ingiliz tenis topunu atıp kendide atlamış. asağıda ağlayan bir çocuk görmüş.ne oldu diye sormuş. çocuk:kafama tenis topu düştüde o yüzden ağlıyorum demiş. sıra temele gelmis temel bombayı atmış ve ardından kendide atlamış.aşağıda gülen bir çocuk görmüş ne oldu niye gülüyorsun demiş. çocuk:bir osturdum karşıdaki bina patladı demiş |
| |
| | #7 (permalink) |
| | Ahır Temel istanbula trabzondan gelir ve ev aramaya başlar istanbul kazan temel kepçe günlerçe dolaşır ve en sonunda bir kiralık daire bulur.evin sahibine dairenin kirasını sorar adamda şunları söyler; -650.000.000 tl _Temelde zalakmısın sen 2 oda 1 salon ev 650.000.000 tl olur mu. temel biraz düşünür ve der ki peki bu evin ahırı var mı? _ahırı ne yapacaksın -bu evi alacak inek nerede yatacak |
| |
| | #8 (permalink) |
| | Bir bilim adami olan Temel'in fareler uzerinde yaptigi deney ! Temel'in kayit cihazina aldigi notlardan alintilar 1. gun: Fare uzun sure labirentin icinde dolandi ama peyniri bulamadi . -- Ic guduleri zayif. 3. gun: Negatif. Sadece labirenti degil, odanin hemen her yerini aradi; tum dolaplari, cekmeceleri, kavanozlari karistirdi. Hatta bir tablonun arkasina ve ceplerime bile bakti. -- Bu fare tam bir salak. 7. gun: En ufak bir ilerleme yok.Artik arama istegini bile kaybetti, telefonla kosedeki bufeden iki karisIk tost,bir ayran istemis. -- Zekadan boylesine yoksun olusu deneylerimde yol almami onluyor. 18. gun: Zamanla becerilerini gelistirmesi lazimdi,ama sifir! Bursa'dan aradi, "kaygilanmamami, peyniri bulacagini" soyledi. Ona gittikce peynirden uzaklastigini anlatmaya calistim, ama dinlemedi. -- Ciddi zeka problemi! 74. gun: Umutsuzluga kapiliyorum; fare, henuz bir zeka belirtisi gosteremedi. En son Tibet'ten aradi, hayatin anlami gibisinden birsey buldugunu soyledi. Ama peyniri bulamamis ve artik umrunda da degilmis. -- Aptal hayvan! Hayallerimden ve kariyerimden geriye kuflu peynirler kaldi. 93.gun: Labirentin icine koymayi unuttugum icinfarenin peyniri bulamadigini farkettim. |
| |
| | #10 (permalink) |
| | Trafik polisi Temelin kullandığı arabayı durdurur ve: -Sizi tebrik ederim beyfendi, bu günkü kontrollerimizde emniyet kemeri takan tek sürücü sizsiniz bu yüzden size üçyüzmilyon lira ödül vereceğiz, ne yapmayı düşünüyorsunuz, demiş. Temel: -Hemen cidup bi ehliyet alacagım demis. -Ne! senin ehliyetin yok mu? demeye kalmadan yandan Fadime söze girmis: -Siz ona bakmayin memur bey içince hep boyle sapitiyi Polis iyice sinirlenmeye baslamiış. Derken arkadan dursun: -Ula ben size demedimmi çalıntı arabayla yola çikmayalim başimiza bi is gelir diye. Trafik polisi iyice zıvanadan çıkmış ve bagajdan idris atlamış: -Noldu uşaklar geçtik mi sınıri? |
| |