![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Sen beni hiç sevdin mi be gülüm?
Uykularınla savaştın mı bir gece yarısı? Akla-kara yumağı sarmayı denedin mi hiç? Bir kır çiçeğinde aradın mı tenimin kokusunu, İs kokan caddelerde... Gözlerin biber gibi yanarken, Düğüm düğüm oldu mu boğazın? Sıra sıra dizildi mi hıçkırıklar hançerene? Tercih ettin, dünyayı ahiretine... Sen beni hiç sevebildin mi be gülüm? Aynalara kustu mu ak düşen saçların? Yüreğine küstü mü yıllara sığmayan umutların? Yudum yudum içerken birdenbire, Boğazına takılıp kaldı mı sevdiğin, sevdaların? Sen beni gerçekten sevdin mi be gülüm? Yatak düşman oldu mu bedenine, Üşürken yalnızlıktan? Yastık reddetti mi başını? Ya kolların... Kolların bomboş kaldı mı Kucaklamak isterken yarini? Başka bir beden sokulurken kollarına... Hiç için ürperip, titredi mi kalbin özlemle? Sen beni hiç sevmedin ki be gülüm... Eylül GÖKDEMİR
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yuregıne saglık okurken farklı bır ortamın kapılarını araladım
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| beni , hiç , sen , sevmedin |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|