![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
İçimde, ta can evimde
Acıyan bir yer var, Adını koyamadığım Öylesine koca bir boşluk ki Adını ne sen biliyorsun, Ne de ben... Bir boşluk işte, Göktaşı oyuğu gibi Cehennem silahı sanki Deldi geçti, Oydu geçti, Koydu geçti... Evlat acısı desem değil Yürek yarası desem değil Ecel desem hiç değil Sürünüyorum işte... Nedir bu can yakan şey En kalabalık anımdaki Yapayalnızlığımın senfonisi mi Yüreğim bomboş Kalbim üşüyor zemheri tayı gibi Şarkılar mahzunlaştırıyor, Boyun büktürüyor apansız Bakışlarımı kaybederken ufukta Canavar sesleri yankılanıyor Beyin hücrelerimin tamamında Aşka susamış kirpik diplerimden Sevda buseleri süzülüyor Şakaklarımda tamtam sesleri Zülüflerimden isyan yankılanıyor Bir boşluk işte, Göktaşı oyuğu gibi Cehennem silahı sanki Deldi geçti, Oydu geçti, Koydu geçti... Eylül GÖKDEMİR...01.07.2007
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
çok güzel bir eser yüreğinize sağlık
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| cehennem , silahı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|