![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Ağlamaktan geliyorum, dağ çiçeğim, ağlamaktan...
Topladım kır çiçeklerini kucak dolusu, attım dağ başlarına.. Umutlarımı yakaladım bir bir tıkıştırdım bir bavula... Güneşi karartmak için gizli antlaşmalar yaptım bulutlarla... Yıldızlara düşman oldum, şimşekleri çağırdım yardıma... Bir kendimi sığdıramadım bir yerlere, bir ben saklanamadım... Dağlara saldım, volkan olup patladı, isyanı alevlerle yağdı... Yerlere verdim, toprak olsun diye, depremler yaşandı... Ağlamaktan geliyorum Uçurum Çiçeğim, ağlamaktan... Oysa daha yeni imzalamıştım ateşkesi yüreğimin meydan savaşıyla... Unutmaktan geliyordum, İntihar Gözlerimin uçurumlarında... Vurgun yemiş dalgıçlar gibiyim, ağlamaktan geliyorum... Sönmüş bir deniz feneriyim, tüm gemileri yaktım, vurgunlarda... Dönüş biletim yok artık, son tren de kalkmakta, yol almakta... Gitmelerden geliyorum, gözbebeğim, yaktım dönüş biletlerini... Çıkmaz sokaklarda kaybettim yüreğimi, al sevdanı, al artık... Ağlamaktan geliyorum, gitmelerden, unutmalardan geliyorum... Bir mezar başındayım şimdi, bir tek ben varım, gözyaşı döken... Mevtayı nasıl bilirsiniz diye soran bir sese verilen tek cevap... Asi bir yürek, korsan bir sevda, biliriz hoca efendi, GÖMÜN GİTSİN... Ağlamaktan geliyorum, sevdamı gömerken ağlamaktan.. Eylül Gökdemir...10.03.2007 (c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve / veya temsilcilerine aittir.
|
|
|
#2 | ||
|
VİP ÜYE
|
yüreğinize sağlık şiirlerinizin hepsi birbirinden güzel...
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| asi , korsan , sevdam , yürek |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|