![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Akşamlar gruba sitemkâr
Hazana doğru Ya sabahlar Güneş bambaşka doğar ufuklardan Hu çeker kumrular Renkler çağıl çağıldır Sevdalar ezgilerle hıçkırır EYLÜL SONU... Bambaşka parlar yıldızlar Gece mavisinin En güzeli kavuşurken mehtaba Dalgalar sevdalanır yakamozlara Martıların cilveleşmesi yayılırken ufka Başka yankılanır ayak esleri kaldırımlarda EYLÜL SONU... Yürekler delirir ten kafesinde Salaş meyhanelerde dillenir şarkılar Ateşi yakmaz odun alevinin Korlaşan gönüllerde Derinlikleri yaşar mevsimler Renkler armoni tadında Uzanırken sarıdan kırmızıya Yapraklar mahzunca büker boynunu Nazlı bir gelin edasıyla EYLÜL SONU... Gözler hüzün çiçeği Kalpler billur tanesi Sen bile değişirsin zamanın ortasında Söylenir ismin hece hece Bir şiirin en umulmadık yerinde Ayrılıklar ümit vadeder Gitmeler başkalaşır Kalmalar çıldırtırcasına Tadı farklıdır bekleyişin İlle de sevmeler İnsan sevmeyegörsün dersin EYLÜL SONU... Eylül GÖKDEMİR... 15.ARALIK.2005
![]() WwW.SaNaLDa1NuMaRa.CoM Konu YORGUN YÜREK tarafından (05-11-2008 Saat 19:46 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| eylül , sonu |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|