![]() |
|
|||||||
Evlilik Öncesi ve Sonrası icinde Evliliğin kısa tanımı konusu , EVLİĞİN İLK HAFTASINDA: Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!! Gelin: Senden ayrılmamı ister misin? Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme! Gelin: Sen.. Bana aşık mısın? Damat: Taaaabiki. Gelin: ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Süper Moderatör
|
EVLİĞİN İLK HAFTASINDA:Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!!Gelin: Senden ayrılmamı ister misin?Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme!Gelin: Sen.. Bana aşık mısın?Damat: Taaaabiki.Gelin: Beni terketmeyi düşünür müsün?Damat: Tabi ki hayır.Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin?Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne.Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın?Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim.Gelin: Sana güvenebilir miyim?Damat: Evet.Gelin: AŞKIM.EVLİLİĞİN YEDİNCİ SENESİNDE:[ lütfen YUKARIDAKİ konuşmayı aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
![]()
|
abi süper yaa......ama ben bu tür erkeklerden değilim sölim haa....
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir, Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın YesiL MeLegiM
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
çok komik ama bunu yaşayanlarda var bunu görmezden gelemeyiz tabikide allah onlara akıl fikir merhamet versin ama aşkım bana yapmaz eminim allah korusun
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| evliliğin, evliliğin kısa tanımı, kısa, tanımı |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|