![]() |
|
|
#1 | ||
|
VİP ÜYE
|
6. hafta: Seni seviyorum
6. ay: Tabii ki‚ seni seviyorum 6. yıl: Seni sevmesem çoktan çeker giderdim 6. hafta: Aşkım‚ ben geldim 6. ay: Selam! 6. yıl: Annen ne yemek yapmış? 6. hafta: Zahmet etme‚ ben açarım 6. ay: Ben açayım mı kapıyı? 6. yıl: Yahu şu kapıya baksanıza! 6. hafta: Sevgilim‚ Ayşe telefonda 6. ay: Seni arıyorlar 6. yıl: Telefoooon! 6. hafta: Zor bir çocukluk geçirmişsin 6. ay: Senin anan da cins ha 6. yıl: Ya tam da anana çekmişsin 6. hafta: Bu yaz seni Venedik´e götüreceğim 6. ay: Tatilde Ankara´ya gitsek ne olur? 6. yıl: Niye‚ evin suyu mu çikti? 6. hafta: Bu yüzügü inşallah seversin 6. ay: Resim çerçevesi aldım‚ her zaman lazım 6. yıl: Şu parayla kendine bir şey al 6. hafta: Hangi filmi görmek istersin? 6. ay: Evita´ya gidelim mi? 6. yıl: Evita´yi gör‚ ben çok beğendim 6. hafta: Üzülme sevgilim‚ leke yapmaz 6. ay: Dikkat etsene yahu! 6. yıl: Amma da şakarşın be kadın! 6. hafta: Ben pek bu fikirde değilim 6. ay: Bu konuda yanlış düsünüyorsun 6. yıl: Saçma sapan konuşma‚ Alla´sen 6. hafta: Yaptığın yemeklere de bayılıyorum 6. ay: Bu akşam ne yiyoruz? 6. yıl: Gene mı makarna!
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... | ||
|
|
|