![]() |
|
|
#1 | ||
|
Süper Moderatör
|
KADINLARIN ERKEKLER? REDDETME BAHANELER?
10-Seni a?abeyim gibi severim.(Saz heyetinde 14. keman) 9-Aram?zda bu kadar ya? fark? olmasayd? ke?ke. (Babam ya??ndas?n) 8-Seni dü?ünemiyorum. (Çirkinsin) 7-Hayat?m ?u anda karmakar???k. (eve gidece?iz ve eski erkek arkada??m gelecek,olay ç?kacak) 6-Bir ba?kas?n? seviyorum. (Evde kedimi ok?ar,pasta börek yerim) 5-Ayn? i?yerinde çal??t???m biriyle ç?kamam. (Asl?nda sadece ayn? güne? sisteminde olsak da seninle olmam) 4-Sorun senden de?il,benden kaynaklan?yor. (sorun senden kaynaklan?yor) 3-?u s?ralar kariyerime konsantreyim.(i? yapmak bile seninle olmaktan daha ilginç) 2-Sözlüm var. (Seninle beraber olmaktansa her yalan? söylerim) 1-Arkada? kalal?m. (Benim yan?mda ol da erkek arkada?lar?m?n neler yapt?klar?n? anlatacak bir adam?m olsun) ERKEKLER?N KADINLARI REDDETME BAHANELER? 10-Seni k?zkarde?im gibi severim(çirkinsin) 9-Aram?zda bu kadar ya? fark? olmasayd? ke?ke (çirkinsin) 8-Seni dü?ünemiyorum (çirkinsin) 7-Hayat?m ?uanda karmakar???k (çirkinsin) 6-Bir ba?aks?n? seviyorum (çirkinsin) 5-Ayn? i?yerinde çal??t???m biriyle ç?kamam (çirkinsin) 4-Sorun senden de?il benden (çirkinsin) 3-?u s?aralar kariyerime konsantreyim (çirkinsin) 2-Sözlüm var (çirkinsin) 1-Arkada? kalal?m (çok ama çok çirkinsin)
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#6 | ||
|
Süper Moderatör
|
aaaa ayıp oluyor nilsu her erkegi aynı kefeye koyma
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Süper Moderatör
|
tamam işte ben gerçi ben demekle olmaz ama neyse tabi görünüşte önemli ama iç güzelligi daha çok önem veririm
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
ZAMANSIZ...
|
ama iç güzelliği görebilmek için önce ona yaklaşmanız gerekir,ancak benim gözlemlerime göre dış güzelliği olmayan bayanlara pek yaklaşmıyor erkekler bu yüzden iç güzelliğini göremiyorlar...kaçırdıkları güzelliklerin farkında diiller çoğu zaman... YANILIYO MUYUM...
|
|
|
|
#10 | ||
|
Süper Moderatör
|
tamamen dogru ama zaten tamamen dış güzellik diyen erkek zaten sevmiyordur güzel olsunda nası olursa olsun sevgi olmaz diyorum ben sana da tamamen hak veriyorum
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bahaneleri , erkeklerin , kadınların , terketme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|