![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | Genelde, futboldan anlamayan biriyle mac seyretmekle yakin anlamlidir. her olaydan sonra gereksiz soru zincirlemeleri macin butun heyecanini keser atar. ornek olay gelisimi: dk 2 -mac basladi mi? +bilemiyorum artik... dk 15 -sari kart mi? niye? +karsi takimdaki oyuncunun bacaklarini gorebiliyo musun? -ha, yakisikli cocuga vurdu diye mi? +tabi, sen nasil istersen... dk 41 -ofsayt ne demek +canim, fifa oyun kurallari gayet acik, bi ara okuruz beraber -ya sen beni hic sevmiyosun +adamlar beleste beklemesin diye var o kural -he tamam anladim +(eminim!) dk 45 -bitti mi mac? +ilk yari bitti dk 55 +goooooooooooolllllll!!!!!! yuru be!!!!!! -aa hakem t-shirtunu cikaran cocuga sari kart verdi. ben anladim, kesin maskulin goruntuleri yasakliyolar, o yuzden. +seni cok seviyorum dk 66 +has****** -aa kirmizi kart, yine ayni cocuga. cok yakisikli +evet o yuzden kirmizi kart verdiler -bak ben sana demistim inanmadin dk 90 -noldu mac bitti mi? +evet canim (sayende zaten hic baslamadi...) -yendik mi simdi? +yendik, gol attik ya bi tane gormedin mi? -ya ne biliyim, yakisikli cocugu atti ya hakem belki kaybetmisizdir.... :nanik: :nanik: :nanik: :nanik: |
| |
| | #2 |
| | zeynep allah askına bı macı nsenle ızleyelımyaa bak ben sana sordugun her soruya nası lcevap verıyom helekı BJK macıysa seyetr gumburtuyu |
| |
| | #3 | |||||||||||||||||||||||
| |
+has****** -aa kirmizi kart, yine ayni cocuga. cok yakisikli +evet o yuzden kirmizi kart verdiler -bak ben sana demistim inanmadin koptum yaa ne yazabiliyorum ne okuyabiliyorum artık .. izleyelim ama pişman olursun ex ben daha beterim örnegin kardeşim denen uyuz msn den bile engelledi en son kıracam kafasını ama neyse geçer elime ![]() | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #4 |
| | valla benel bi kere mac izleyen kesin butun macları bnle izlemek ister bak buna garnti veririm aklınıza gelmeyecek sekılde yorumlar ve tiye almak suteıyle bı macı ızlemek ısteyenler özelden bana yazdım ben tek tek ilgilenecem |
| |
| | #5 |
| | Türkiye İngiltere maçını izliyoruz kız arkadaşlarımdan biriyle... Hatırlarsınız şu beckham ın penaltı kaçırdığı ve kavga çıkan maçta. Maç çok heyecanlı kız arkadaşım habire abuk subuk sorular soruyo.. Ara sıra sevgiden falan giriyo konuya ne alakası varsa neyse ingilizlerden birisi bizim delikanlılardan birine faul yaptı tabi bizimki zıpladı hemen elini seveyim iyi yaptın diye dedim ne diyosun sen, meğer faul yapanı bizim ki sanmış, faul olduğunda dakika 80 falandı o kadar yani.. Ve işin komik tarafı adam zenciydi hemi de en siyahından... ama o zaman büyük konuştum siyahi futbolcunun bizim takımda ne işi var diye demek ki konuşmamak gerekliymiş, şimdi maçlara bakıyorsa benim kulağımı çınlatıyordur çok bilmiş diye...:kiki: En güzeli maç saatinde kız arkadaşınıza varsa verip parayı alışverişe göndermek ve elemanları eve toplamak vallah gerisi yalan, tecrübeyle sabit... |
| |
| | #6 | |||||||||||||||||||||||
| |
sus sus konuşma yeri geldiginde çok kız çok erkege bedel oluyo malesef :hihh | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #7 |
| | ben başımdangeçeni olduğu gibi anlattım niye hemen kadın dayanışmasına giriyorsunuz kii Allah Allah:nanik: |
| |
| | #8 | |||||||||||||||||||||||
| |
yasık anlıyo gibi yapmış işte ;) degerini bil bence ben olsam mutlaka bi film dizi bulur izletmezdim yada sokaga çıkarırdım ![]() | |||||||||||||||||||||||
| |
| | #9 |
| | bende onu düşünüp ders çalışacak diye önceki maçlardan birini hemi de tamamını sessiz izledim... Benim için yapabileceğimin en üstüydü... DAha canımı mı verseydim:nanik: |
| |
| | #10 |
| | lütufta bulunmuşun ![]() ama bak o senin böyle düşünmeni bile göze almış bence fazlasını yapan o ;) 'Maç çok heyecanlı kız arkadaşım habire abuk subuk sorular soruyo.. ' |
| |