![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Duyurular Forum Hakkında YeniLikLer DuyuruLar Burdan YapıLacak |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] vbullet yazılımı ile sistem çalışmalarını devam ettirmekte idi bugun öğlen saatlarınde abd den gelen yazı ıle sunucularımızdakı kayıtlı sıstemımız sılınmıstır.... şu saat itibarı ile lisans haklarını satın alarak, yayın hayatımıza devam edıyoruz saygılarımla safak uygur Konu YORGUN YÜREK tarafından (09-26-2007 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #4 (permalink) |
| | Arkadaşlar Her geçen gün biraz daha büyüyoruz bunun getirdiği yükler artmaktadır sunucumuz bu ay yetersiz kalarak bizi 4 gün ayrı bıraktı sizlerden özür diliyorum elimde olmayan sebeplerden dolayı kotada yükseltmeye gidemedim (iki kere yükselttim gecen ay içinde biri yıllık güncelleme diğeride aylık 5gb arttırım idi bunlarda toplam 300 ytl ye maloldu) bu günden itibaren herhangibir sorun yaşamadan yolumuza devam ediyoruz Arkadaşlar Hepinize ayrı ayrı verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ederim saygılarımla şafak |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| forum , hakkında |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|