![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Duyurular Forum Hakkında YeniLikLer DuyuruLar Burdan YapıLacak |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Arkadaşlar forumumuzun gelişimi açısından bizlere yardımcı olmanızı ısterız
bunun için forumun en altındaki (a) resmini tıklayın ![]() eçılan sayfadan ![]() tıklayın daha sonra gelen ekranda ![]() Tıklayın ![]() gosterılen yerı tıklayın ![]() ve yükleyin yukleme işlemi bitince sayfayı kapatıp yenıden acacaktır bu sistemi yükledikten sonra forumumuza etkili faydanız olacaktır ilginizi bekliyorum saygılarımla
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
Konu YORGUN YÜREK tarafından (02-13-2008 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
resimleri yenileyeceğim
alexra dünya çapında siteleri sıralamaya koyar bunu yaparken arama böceklerini sitelere gönderiri bizler alexra tolbar yüklediğimizde gezdiğimiz sayfaları alexrada indexlenmesine yardımcı oluyoruz. sitemizi alexraya tanıtıyoruz ][Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] bu bizim dunya sıralamamız bakamk ıcın [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...]
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
Konu WeBMaSTER tarafından (02-23-2008 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bir , firefox , firefox unuza sitemizin , gelişmesi , gelişmesi için yardımcı , için , sitemizin , unuza , yazılım , yükleyelim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|