![]() |
Sık Kullanılanlara Ekle |
|
|||||||
| Doğa, Manzara ve Canlılar Ufkunuzu genişletelim |
Doğa, Manzara ve Canlılar icinde huzur veriyor (ben gidiyorum gelen varmı) konusu , Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... ![]() Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
|
|
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
|
|
#2 | ||
|
|
mükemmel manzaralar bulmusun ablam cok guzel yasanılası bı yer
![]() alın yazısı gibi görme diyilim bir şeyin olmadım hiç bir şeyin çekil git artık nolur çekiil git kötü soyletme yaşamaz de olsun de deki bitti, bitti de kardı yagdı yağmurdu aktı kuru de sonra topraga karıştı soldu de ne biliyim işte kısaca öldü de ayrılık sevdi bizi içim huzun denizi çekil git desem de gitme sevdimm en güzel derdim sensin olum seninle gelsin bende bit desemde bitme sana git dedim yalan yoklugun bende kalan son sozum budur sakın sakın gitme ......EsMeR...... | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|