![]() |
|
|||||||
Diğer Müzik Tarzları ( pop, rock, vs ) icinde anladım ki aşkımız bir yalandan ibaret... konusu , Alev Alev - Ebru Gündeş Anladım ki aşkımız Bir yalandan ibaret Benim sana yaptığım canım Aşk katında ibadet Anladım ki aşkımız Bir yalandan ibaret Benim sana yaptığım canım Aşk katında ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Banlı
|
Alev Alev - Ebru Gündeş
Anladım ki aşkımız Bir yalandan ibaret Benim sana yaptığım canım Aşk katında ibadet Anladım ki aşkımız Bir yalandan ibaret Benim sana yaptığım canım Aşk katında ibadet Ben seni çılgın gibi Uykumda bile sevdim Gelecek bizim olsun Gerisi allah kerim Alev alev alev alev Yandığımı görüyorsun Bir teselli istemedim İstemem de biliyorsun Her yenigün yeni umut Yeni güneş mi diyorsun O hergün doğaR ama Ben bir kere biliyorsun | ||
|
|
|
gelincik İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
υηιтßα¢к (06-03-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
off lamıycam gelincik boşa uğraşma..emeğine sağlık.....
Olması Gerekenler Yanımda .Olması Gerekipte Yanımda Olmayanlar Kimin Umrunda _Siчαнßєчαz_ .♥ уєѕıℓ gσzℓυм ♥ ςλяکı . ![]() Kainattaki Her Şey Ya Bizzat Güzeldir, Ya Da Neticeleri İtibariyle Güzeldir Hakkımda Bilgin Yoksa Fikrinde Olmasın YesiL MeLegiM
Uurßöcü ♥ Unitßack | ||
|
|
|
υηιтßα¢к İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anladım, aşkımız, bir, ibaret, yalandan |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|