UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa

Forum Portal Ana Sayfa R.Galerisi Oyun Salonu Radyo ve TV RADYOMUZ Yazım Kuralları (TDK)
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa > EDEBİYAT BÖLÜMÜ > AŞK ve SEVGİ > Deneme, Makale ve Süreli yayınlar..

Dalgalıdır Denizim

Deneme, Makale ve Süreli yayınlar.. icinde Dalgalıdır Denizim konusu , Dalgalıdır Denizim Denizim hep dalgalıdır benim. Kimi zaman aşklarımdır med-ceziri başlatan kimi zaman bir çocuğun gözlerinde ki yaşama sevinci. Yaşamak için geldik sadece nefes alıp vermek olmamalı hayat. Zorunlulukların kıyısında ...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-29-2008, 20:10   #1
ŞİİR PERİSİ
Standart Dalgalıdır Denizim

Dalgalıdır Denizim

Denizim hep dalgalıdır benim. Kimi zaman aşklarımdır med-ceziri başlatankimi zaman bir çocuğun gözlerinde ki yaşama sevinci. Yaşamak için geldiksadece nefes alıp vermek olmamalı hayat. Zorunlulukların kıyısında kigizli saklı sevinçleri çıkarmayı bilmeli insan. Hamurum duygulardan karılmış akıllı işler bana göre değil deli sevdaların sözcüsüyüm ben. Sevgiden başkasını yazmaz kalemim.Yüreğimin peşinde tükettim çeyrek asrı ve ölüm nokta koyuncaya dek ömrümesavrulacak bedenimhırçın rüzgarlar önünde.Belki kalabalık yalnızlığımhayatımı yaşanır kılanbelki de bunca kargaşa içinde ki tek başınalığım.Küçük hesapları dizginleyipaşka yol verdikçe aydınlanır yollarım. Bir fincan kahvede gizlidir bazenyaşamın şeker yüzübazen bir gece yarısı düşünün pembe renginde.Işığa uçan kuşların kanadından kopup gelen bir tüy konuverir bazen yüreğime. Bilirim umudun ta kendisidir o. Hafifler omuzlarımda ki yük ruhum koşar adımlarla kaçar hüzünden ve bırakır kendini aşkın kucağına.Şımarık bir çocuk gibi küserim bazen dünyaya yorulur yüreğim kendi fırtınasında. Ama uzaklardan görünen ince bir ışık yeterkırgın heveslerimi uyandırmaya. Talimlidir yüreğim mavi sevdalara.Kırılsada kalbimacıyı aşkla sarmayı bilir ellerim. Bir yanı bilinmez bir karanlıktadır hep dünyamın.Her gece keşfetmek için toplasamda cesaretimikapısından dönerim hepo simsiyah boşluğun. derken uykuya dalar yorgun gözlerim.Rüyalarıma gül yaprakları döken melekler gelir yanıbaşıma bazen bazen şeytan kızıl alevlerle dağlar gözbebeklerimi.Herşeye rağmen rengarenktir yüreğim ve bu tek düze hayata inathep dalgalıdır benim denizim.

Alıntıdır

S€ssiz P€ri isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
S€ssiz P€ri İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir:
SaNaLDA1NuMaRa
BaLaRıSı (09-02-2008), gül35 (09-02-2008), wankoo (08-29-2008), YORGUN YÜREK (08-30-2008)
Alt 08-30-2008, 02:19   #2
Bir adın kaldı bende...
Standart Cevap: Dalgalıdır Denizim

peri yüreğin dert görmesin

Yanımdasın SUSUYORSUn
SUSUYOR konuşmuyorsun
BAKIYOR gÖRmüyorsUn
Dokunsan DonacAĞIM

İÇİMDE İNTEHAR KORKUSU VAR...

© şafak!!!
YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir:
SaNaLDA1NuMaRa
BaLaRıSı (09-02-2008), S€ssiz P€ri (08-30-2008)
Alt 09-02-2008, 17:21   #3
ZAMANSIZ...
Standart Cevap: Dalgalıdır Denizim

Hafifler omuzlarımda ki yük ruhum koşar adımlarla kaçar hüzünden ve bırakır kendini aşkın kucağına.Şımarık bir çocuk gibi küserim bazen dünyaya.........

emeğine sağlık....
BaLaRıSı İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:
S€ssiz P€ri (09-02-2008)
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

Etiketler
dalgalıdır , denizim

Seçenekler
Stil