![]() |
|
|||||||
| ARŞİV Zaman Aşımına Ugramıs guncelliğini kaybetmıiş konuların bulunduğu bölüm |
ARŞİV icinde benim hiç senim olmamış.. konusu , Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda. Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra. İçimden olmayacak, boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim. Hani hep kızardın ya “Konuş konuş konuş” derdin, haykırabilir miyim şimdi korkaklığını. Bıraktığın bu mavi düşleriyle avunan yalnızlığı, artık sahiplenilmeyecek olmanın burukluğunu yaşarken, haykırabilir miyim dersin, susar mıyım, gülüp geçer miyim yoksa …?
Aslında alıştırmalıyım kendimi hiç dönmeyecekmişsin, dönülmeyecek bir yerdeymişsin gibi farzetmeli, unutmalı. Seni hiç tanımamış gibi yaşamımı sürdürmeliyim. Var olduğum her yer aşk(ın) şehri olmalı artık, yeniden sevmenin, sevilebilmenin yeri her yer, zamanı yaşanan ve gelecek tüm zamanlar olmalı benim için. Evet, sayfalardan koparıp bir bir savurmalıyım seni yaşanmış tüm zamanlara, uzaklaşan her adımımla hapsetmeliyim bu anılar sokağına. Kopan takvim yaprakları sensiz geçen günleri saymamalı, bende yokluğunun güncesini tutmayı artık bırakmalıyım. Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun. Sanki benim hiç senim olmamış, sanki bizi hiç yaşamamışız, sanki aşk denen o hoyrat şarkıyı mırıldanmış ve sonra yarım bırakmışız gibi. Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Sanki benim hiç senim olmamış gibi…
|
|
wankoo İsimli üyenin mesajına5 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
dolunayca35 (08-29-2008), gül35 (08-29-2008), Mella (08-29-2008), ORYoDa (08-29-2008), YORGUN YÜREK (08-29-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
#2 | ||
![]()
|
Artık yeni bir şarkı söylemenin vakti, Yaşanmışlığına, yitikliğime hiç aldırmadan, Sanki benim hiç senim olmamış gibi… ![]()
Bazen Susmak Gerekiyormuş, Bazen Bomboş Bakmak Gerekiyormuş Hayatın Yalanlarına; Anlamaya Çalışmak Saçmalık... Anlamadan Yaşamak Gerekiyormuş... Zaman Değilmiş Gideni Geri Getiren; Aslında Zamanmış Var Olanı Götüren... Ama Bazen...! Unutmak Gerekiyormuş, UNUTULMA Pahasına...
| ||
|
|
|
Mella İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (08-29-2008) |
|
|
#3 | ||
![]()
|
Her yeni güne seni getirmedi diye isyan etmemeliyim. Kabullenebilmeli, hazmedebilmeli, aldırmamalı hatta sana hak verebilmeliyim. Bu satırlarla büyümeye başlamalıyım, sırf seni ve çocuklaşan bir aşkı kolayca unutabilmek için. Zira yoksun.. :(
|
wankoo İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Mella (08-29-2008) |
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
PRENSES
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... of offf özledim off offf seni çok sevdim seviyorum seni yar gözlerim sana ağlar herşeye rağmen sevgilim seni seven biri var '' YAŞAMAK BAZEN SABIR İSTER. '' Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | |||||||||||||||||||||
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
wankoo (08-29-2008) |
|
|
#6 | ||
|
Moderatör
|
konu daha önce verildiğinden arşive
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
Hak Etmek: Ne Kadar Derin Bir Konu... Hak ettiklerini mi yaşar İnsanlar? Yoksa! Yaşadıkları Hak ettiği şeyler midir İnsanların? Bir Muamma... Bir Kısır döngü.. Böyle Gider... **KARA_KALEM** ![]() | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| benim, hiç, olmamış, senim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|