![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Ellerime baktım
Hala yumuşak ve kar beyazı. Ne değişmişti? Annem derdi ellerime dokunup; ‘yumuşak bir kalp, her sabah beyaz yağmurlarda yıkanan bir masumluk…’ Söylesene annem ne değişti. Sen diyordun yüreği güzel olanlar mutlu yaşarlar diye. Yoksa kötü müydüm ben annem. Mutlu değilim be annem. Her gece yıldızları yorgan gibi üstüme örtüp gecenin soğuk sularında boğuluyorum. Haberin var mı annem? Alfabemi değiştirdim ben bütün tapularımı yıkıp. Artık sesli, gökyüzünü delen kelimelerim yok benim. Anlamsız, nedensiz, öksüz kendi kendilerine küsmüş harflerim var… Duydun mu annem beni? Notasız, umutsuz müzikler dinliyorum. Ruhum rahatsız olmuş dünyanın satılık müziklerinden, yasakladı notalı ve umutlu müzikleri… Annem yüreğim yanıyor. Mevsimlerimi yakıyorum her gece ruhumun ağlayışına. Ne kış var hayatımda ne yaz… Öyle soluk, öyle boğuk… Gülüşlerimi anlamlı cümlelerimle yolcu ettim. Sevinçlerim arkalarından ağıt yaktılar. Ağlama ne olur anne yakma canımı. Gözyaşlarımı yalnızlığıma bağışladım ağlayamam da seninle. Annem bir avuç sevgiye ihtiyacım var Yarım kalmış öykülerden geldim Kapısı kapalı masallarda yaşadım Bu gece ellerini saçlarımda gezdirir misin? Bu gece kollarında uyuyabilir miyim? Anne bu gece yüreğine sığınabilir miyim?
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
VİP ÜYE
|
Annem bir avuç sevgiye ihtiyacım var
Yarım kalmış öykülerden geldim Kapısı kapalı masallarda yaşadım Bu gece ellerini saçlarımda gezdirir misin? Bu gece kollarında uyuyabilir miyim? Anne bu gece yüreğine sığınabilir miyim? Şuanda bu yazıyı okuduğmda inanki gözlerim doldu eğer ki işyerinde olmamış olsaydım başlardım hüngür hüngür ağlamaya... Yorgun Yüreğine sağlık (:
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
ağlamayaı ben yasak etmedımmı sana sole bakalım
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||||||
|
VİP ÜYE
|
![]() Ama duygulara gam vuramıyon ki (:
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| |||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
''Ağlama ne olur anne yakma canımı ''
éMéqiné SaqLıK !!! SüPPéRMiŞŞ
!!! Hayatın en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanın buna hiç değmediğini gördüğün andır.. ve en büyük kaybın onun için harcadığın yıllardır.. Senin aşkını şu gün hak etmeyen, bil ki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir... Bırak, gitsin...!!! | ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anne , gece , miyim , sığınabilir , yüreğine , yüreğine sığınabilir miyim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|