![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
[Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...]
Yine oturdum cam kenarına ağlatıyorum içimdeki seni Bendende büyük olan aşkımı kanatıyorum bu gece Kim bilir şimdi hangi eldesin,kimde o benim sevdiğim gözlerin Bir şeylerin bittiğini sanırdım hep ama bitmeyen tükenmeyen bir şey varmış hayatta Oda aşkın sonsuz gücü Sen benim aşkımın sonsuz gücüydün her zaman, öylede kaldın Başka gözlere baksada gözüm; seni görürüm onların göz bebeklerinde Başka dudaklara değsede dudaklarım seni yaşarım o tende Bilirim gidenler geri gelmez derler Sende geri gelmeyen gidenlerdensin Zaten ne dönüşünü bekledim bu sensiz gecelerde; ne de umutlanır bekler oldu artık harabe kalbim
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yüreğine sağlık
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
VİP ÜYE
|
Zaten ne dönüşünü bekledim bu sensiz gecelerde; ne de umutlanır bekler oldu artık harabe kalbim
Sağolasın GüL (:
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|