![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| D.E.F Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Yar eski davalar geçti artık gel Korkuna ödenecek yok bir bedel Söyle, seni azad etsin gurbet el Tüm saatleri vuslatına kurdum Seni hiç kimse koparamaz benden Bitmez aşkımın kökeni ta genden Uçacaksa uçsun ruhum bedenden Onca yıl hicranı ahımla vurdum Yaşanacak yıllar geçmiş olsa da Hesap kalmadı vurduğun masada Yüreğim ne gamda ne de tasada Artık neşelerin safına durdum Korkma sen alnımız ak başımız dik Çekeceğimiz kadar zaten çektik Yufka yüreğim zalimlere çelik Rabbimden korumalı şu gönül yurdum Engin Namlı | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Seni hiç kimse koparamaz benden Bitmez aşkımın kökeni ta genden Uçacaksa uçsun ruhum bedenden Onca yıl hicranı ahımla vurdum
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| artık , gel |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|