![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Sanma eskimem,
Tükenmem bilme. Sen,eskimiş dünlerde kaldın, bilirsin; Yitik zamanalara yanilmiş Yorgun atları vururlar.. Ve ateşten bir gömlekse hasretlerde Yorgun sevdalar. Gün gelir sevdada ölür Unutma.! Sanma eskimem, Tükenmem bilme. Bilirsin; Bir deniz yangınıdır aşk Ve gözbebeğinde göklerin Salkım saçak bulutlar vardır. Ağlarsam; Bilirsin, Suya yeniktir ateş..... Eskimem sanma, Bilmeki tükenmem. Sevdiysem, Yıllara inat ayrılıklarda. Unutmam dediysem, Katlandıysam yokluğuna, Esiri olduysam gözlerinin.. Bilirsin yaparım. Seni unutmayan yüreğimi yakar Hem sen,hem beni Bütün bir hayatı da unuturum.. Bilirsin yaparım, sanmaki eskimem Tükenmem bilme..! Kızarsam; Hiç hatırlamam seni Haberin olsun...
|
|
|
#2 | ||
|
|
teşekkürler guzel bir şiir
Gözlerin Yağmur Biriktiren Bulut Dokunsan Ağların Sokulsan Yanarım Ne Olur Sus Bir Şey Söyleme Bilirsin Her Sözüne Kanarım ![]() youtube yi izlemenin yolu burda buyrun [Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için TıKlaYıN...] | ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yuregıne saglık abı
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Banlı
|
Eskimem sanma,
Bilmeki tükenmem. Sevdiysem, Yıllara inat ayrılıklarda. Unutmam dediysem, Katlandıysam yokluğuna, Esiri olduysam gözlerinin.. Bilirsin yaparım. Seni unutmayan yüreğimi yakar Hem sen,hem beni Bütün bir hayatı da unuturum.. Bilirsin yaparım, sanmaki eskimem Tükenmem bilme..! Kızarsam; Hiç hatırlamam seni Haberin olsun... teşekkürler şiirin en güzel kısmı bence burası yüreğine sağlık | ||
|
|
|