![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| bir garip HÜZÜN şiirlerin gerçeğini görün.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | Hey koca İstanbul! Ben,yüreğimin yarısını Sende bıraktım. Gökyüzü yürekli, Bir gönül sevdalısını, Sevgilinin hasını Duyguların en temizini Ben sende bıraktım istanbul. Ona iyi bak, Ne olur üzme İstanbul.... Sevdasına, Denizin yetmez, Ufkunda mertlik dağlarca, Ve bir ateş bırakır Yorulmuş zamanlara. Ah istanbul,ahh.. Bilsen, Bir yürek vvar mangal gibi Bir sevdası var hiç yalansız Ben sana bıraktım sevdamı Sana bıraktım kadınımı Ona iyi bak istanbul..... Yaktığım kadar yanacağım ben. Onun gezdiği ufuklarda Kolum kanadım kırık Ben onu sana bıraktım istanbul Ben hep böyle uzaktan seveceğim. Sen ağlatma onu, Sevdalardan esirge Ağlatma geceye bir daha sakın. O benim olmasada Ömrümün son kadını Öyle büyükki yüreği Yetmez ufkun isatanbul.. Sen ona selam söyle Sen onu benim gibi sev O sana emanet Sen ona iyi bak istanbul...... |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bak , istanbul , iyi , ona , sen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|