![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| bir garip HÜZÜN şiirlerin gerçeğini görün.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Nasirlaşmiş Yüreğimde
Savrulan Hangi Aci.? Ben Unutmuşum. Kim Bilebibilir..: Kim Bilebilir Yağmurun Arsiz, Yildizlarin Topal Olduğunu.... Içinin Kanadiği Yürekte Duyulan Nasil Sevgi? Ne Nasil Gitmiş Tersini Kim Söyler. Kim Söyleyebilir Aşiklarin Kalpsiz Aşklarin Yalan Olduğunu.... Yaşanilan Bu Kaçinci Izdirapli çelişki..? Anladim Gidenleri, Kim Bilebilir? Kim Söyleyebilir Gelenlerin Gidenlerden Daha Vefali Olduğunu....?
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
Kim Bilebilir?
Kim Söyleyebilir Gelenlerin Gidenlerden Daha Vefali Olduğunu....? evet ama bu sekılde yaklasmamak gereklı degılmı ınsanlara bu duyguyu yasadık ama bu sekılde kendımızı sartlandırmamalıyız aslında
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||||||
![]()
|
Sevda bir şartlanma,bir yürekten inanmak değilmi Şafak.?O zaman böyle hüzünlü şiirler olmaz,hasretletler içimizi kavurmzdı...Demek istediğim şu;Hatılaralarıyla birlikte yaşanan ne varsa,bütün bir geçmişe sahip çıkmak...Bıraktım gitti demek,çok vefasızdı,ondan bana zaten yar olmakdı gibi beylik laflar etmekte çok kolay...Oysa yaşanırken herşey çok güzeldi...o halde gidene de eyvallah..Sevmiştim ama nasibim değilmiş .....sevgilerle kardeşim...
|