![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| bir garip HÜZÜN şiirlerin gerçeğini görün.. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]() ![]() |
Yosun Rengİ GÖlzlerİnde
Gİzemlİ BakiŞlar Olurdu GÜlÜmserdİ GÖzlern,İÇİm Tİtrerdİ Leylak Kokusunca Dudaklarin Her BÜsede Nefes Nefes ÖldÜrÜrdÜ Benİ... BaŞini GÖĞsÜme Yaslardin Bİr Kedİ Gİbİ Ellerİm SaÇlarinla Oynarken AkŞami Beklerdİk SevİŞmek İÇİn Çocuk GÜlÜŞlerİnce Sf, Korkularinca Yersİz, Bİlmedİk AkŞamlardan Öte SevİŞmelerİ.... Bİr Denİzİnberrak MavİlİĞİnde Dİngİn YÜreĞİmİz, Gelecek Bİzİ, Bİz GeleceĞİ Beklerdİk.... Leylak Gİbİ Kokardi Dudaklarin Yosun Rengİnde GÖzlerİn BÜselerİn Canima Okurdu Buz ÜstÜnde Bİle Yakardin Benİ. Yazik! Bİttİ HerŞey, GÜn Geldİ Sende Elveda Dedİn...
|
|
|
|
#7 | ||
![]() ![]() |
başlıyorum abim...hoş aklım bende değil ama...idare edersin umarım
kabullenmemiz gereken bir şey sanırım abim terkedilmek...yaşananların bir anda silinebildiği insanların sahte duygular beslediği şu yalan dünyada...olan gerçekten sevene oluyor her zamanki gibi abim...hani derlerya... sevenler ağlarmış...!!! |
||
|
|
|
|
|
#8 | ||
![]() ![]() |
Bilirsin ki gelişlerin gidişi vardır...hiç bir şeyin sonsuz olmadığı hayatta,sevgide kalıcı değil.Ama biz,hep bu son,bu kez asla gözyaşı yok diye umutla yelken açarız sevdalara.Açarızda,daha çokça ağlarız...Her giden bir şeyler alır da gider içimizden.
Hani "herkese kalmış" şiirimde ne diyordum. "Ne büyük yüreğim varmış Ne tükenmez sevgim Her fırtına sonrası Gidene kalmış Gelene yetmiş" Sevgi böyle bir şey..sürekli kendini yenileyen bitmeyen bir enerji...Gidenler mi..?Yüreğinde tahrıbat yapmadan gönderebiliyorsan ne mutlu..yok eğer izi kalmışsa;o zaman sevmişsindirki,o tatlı bir duygudur,değer doğrusu.... Sen segvilerle kal kardeşim.....
|
|
|
|
#9 | ||
|
VİP ÜYE
![]() |
Sevginin bittiği yerde başlar ölüm ve geri de kalan için ikiye katlanır sevginin gücü.
Ama etrafıma baktığımda benim gibi düşünen pek insan göremiyorum:( eline yüreğine sağlık abim
...En fazla "8" kez kaçabilirdin ölümden... ...Bilki "7" düvele sultan olsan dahi... ...Yerin "6" mekan olacak sana... ...En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin... ...Kapatacaksın "4" açsanda gözünü... ...Bu dünya "3" günlük dünya... ...Azrailin yanında "2" kat olup yalvarsanda nafile... ...Elbet "1" gün öleceksin... ...Işte o zaman herşey "0" dan başlayacak... |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| akŞamlardan , Ötesİ |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|