![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| bir garip HÜZÜN şiirlerin gerçeğini görün.. |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | SEN VARDIN UZAKLARDAN GELMİŞTİN ELLERİNDE ÇİÇEKLER, GÜLÜŞÜNDE YAŞAMAK VARDI. EL ELEYDİK,SARILMIŞTIK. YAĞMURLAR YAĞIYORDU, ÖPÜŞÜYORDUK. VE..İLK DEFA AĞLAMIYORDUK.. BAŞIN GÖĞSÜME YASLANMIŞ TÜRKÜLER MIRILDANIYORDUN ELLERİM YÜZÜNÜ OKŞUYORDU ACILARI HİÇ HATIRLAMIYORDUK.. BİR TANEM DİYORDUM, ISLANMIŞ DUDAKLARINDA GÜLÜŞLER, GÖZLERİMİN İÇİNE BAKIYORDUN. GÖRMEMİŞTİM SENİ HİÇ BÖYLE... BEN HAZIRLIYORDUM KAHVALTIYI ÇAYINA ŞEKERİ BEN ATIYORDUM. SEN KRAVATIMI BAĞLIYORDUN, BENSÜTYENİNİN KOPÇALARINI... ELLERİN SIMSICAK,CANLI VE DİRİ YÜERĞİMDE KANATLANMIŞTI ZAMAN SENİ ÇOK SEVİYORUM DİYORDUM SEN GÜLÜYORDUN... RAKIMA BUZU SEN KOYUYORDUN MEZELERDEN, HIRSIZ SİNCAPLAR GİBİ AŞIRIYORDUN YAAŞAMAK ÖYLE GÜZELDİ Kİ... KAÇ KEZ SARILIP ÖPÜŞÜYORDUK KAÇ KEZ ÇOCUKLAR GİBİ GÜLÜŞÜP ÇOCUKLAR GİBİ AĞLAŞIYORDUK MUTLULUK NE HARIKA ŞEYDİ...? SONRA BİR SES DUYDUM, GÖZLERİMİ AÇTIM,SEN YOKTUN. DUDAKLARIMDA HALA DUDAKLARININ TADI VARDI.. KAÇ KEZ YATTIYSAM DA UYKULARA BİR DAHA SENİ, HİÇ RÜYAMDA GÖREMEDİM. MUTLULUK DÜŞÜMDE KALDI..... bir garip HÜZÜN |
| |
| | #10 (permalink) |
| | çok sağol Efe...teşekkür ederim.ama iki çift lafım olacak sana sakın alınma... Er kişi niyetine,diyorsun ya....itırazım var buna...bu yaşta olmaz işte...Daha yapacak çok işin varken böyle ölmek nerden çıktı...yaşamak ve savaşmak adına bismillah olsun.Memlekete lazımsınız can kardaş....inadına yaşamak,inadına inadına işte...sevgilerle kal..... |
| |