![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Şimdi kimbilir nerdesin
Ne hallerdesin? Bana aşkı öğreten güzel kız. Değiştimi elin yüzün, Hala öyle güzelmisin.? Varmı yaşadığın kentte deniz Çıkıyormusun akşamları sahile, Ve yosun kokuyormu rüzgarlar Martıların çığlığında benim gibi, Sende ağlıyormusun.? Benim yerime ellerini tutan kim? Kime gülümsüyorsun sevgiyle şimdi. Kestirdin mi yoksa, Gözlerimle okşadığım, dokunmaya kıyamadığım saçlarını.? Gecenin karanlığında Sarılıp koynunda uyuyan kim? Sevdin mi beni sevdiğin gibi,onu da. Mutlumusun? Hep mutluluk diledim Sana tanrıdan.... bir garip HÜZÜN
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
offfffff ne bu sözler bu kadar ağır
mukemmel tesekkur ederım
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
sizi aramızda görmek çok ama çok mutlu etti bizi
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| eskİmeyen , sevgİlİye |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|