![]() |
|
|||||||
| A,B,C,Ç Şairlerimiz isimlerine göre sıralanmıştır... |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
![]()
|
yaşamak değil
senliğin varolduğu bir yerde sensiz doğan günlere merhaba diyebilmek adı koyulmamış bir yalnızlığı yaşıyor insan bilinen yokluğunun geçmek bilmeyen nöbetleri boşalmayan kadehlere yazılan küçük şiirleri insan kaç kere ölür kaç kere doğar bir dünyaya yaşadım diyebilmenin hazzını hayat geri alıyor savrulan bir bedene son rüzgarlar esiyor Aytekin Orhan
![]() ayrılığın resmini çizdim sarı odalara yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyerettim çaresizce ve gecenin en koyulaştığı yerde ölümü kucakladım masmavi yüreğimle senin için | ||
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
insan kaç kere ölür
kaç kere doğar bir dünyaya kaç kere ___?
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aytekin , gerek , olsa , orhan , yalnızlık |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|