![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
Yorgun Yüreğim İsimli üyenin mesajına7 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
Babyquéén (07-07-2008),
BaLaRıSı (07-04-2008),
Gece_perisi (07-04-2008),
HaZaNCiCeGi (09-27-2008),
NaZaR (07-01-2008),
ORYoDa (06-12-2008),
YORGUN YÜREK (06-30-2008)
|
|
|
#2 | ||
|
|
yalnızlık paylasılmaz evet bu dogru allah kımseyı yannız bırakmaz ınsallah
elınıze saglık gusel olmus
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
BaLaRıSı (07-04-2008),
Yorgun Yüreğim (06-12-2008)
|
|
|
#3 | ||
![]()
|
evet Allahım hiç kimseyi yalnız bırakmaz inş.(Amin)
Teşekkürler (:
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
harıka ıdı tesekkurler
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
BaLaRıSı (07-04-2008)
|
|
|
#8 | ||
![]()
|
ellerine sağlık.
![]() ![]() O kadar benimsemişim ki seni..varlığımızı o kadar bir tutmuşum ki sensiz yaşamam olanaksız. Kurduğum cümleler yetersiz. Sanki bir ömür boyu buradaymışsın gibi,başı ve sonu belirsiz gibi, dipsiz bir kuyu gibi.. /..sonumuz yok bizim.../
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| paylaşılmaz , yanlızlık |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|