![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SEN BENİM YAĞMURLARIMDA GEZİNEMEZSİN ÜŞÜRSÜN...! sakin calma kapimi ozur dileme belki affeder diye hic umitlenme simdi aglamanın sırası sende ben sana aglarken nerelerdeydin!!!!!!!!!!! ![]() |
| |
| | #2 |
| SaFaKUYGuR ![]() | SEN BENİM YAĞMURLARIMDA GEZİNEMEZSİN ÜŞÜRSÜN...! sakin calma kapimi ozur dileme belki affeder diye hic umitlenme simdi aglamanın sırası sende ben sana aglarken nerelerdeydin!!!!!!!!!!! ![]() |
| |
| | #3 |
| VİP ÜYE ![]() | ![]() |
| |
| | #4 |
![]() ![]() | bu benimki ![]() UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa ![]() WwW.SaNaLDa1NuMaRa.CoM |
| |
| | #5 |
![]() ![]() | !!! Hayatın en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanın buna hiç değmediğini gördüğün andır.. ve en büyük kaybın onun için harcadığın yıllardır.. Senin aşkını şu gün hak etmeyen, bil ki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir... Bırak, gitsin...!!! |
| |
| Babyquéén İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | gül35 (06-08-2008)
|
| | #6 |
![]() ![]() | benim ki bu ![]() ![]() Komedyen değilim ama,gülebilecek birsürü nedenim ve güldürebilecek arkadaşlarım var... Bozuk para değilim ama,harcanmış zamanlarım var... Dilsiz değilim ama,bazen suskunluklarım var... TANRI değilim ama,TAPANLARIM var... Boş konuşmam ama,güçlü cümlelerim var... Megaloman değilim ama,BÜYÜLEYİCİ bir BEN var... Artist hiç değilim ama, "MUHTEŞEM OLMAK" kanımda var .. |
| |
| | #7 |
| Banlı ![]() | ![]() yanlızım ama çeresiz değilim... salıncakta hızla sallanırken hissedilen karın ağrısı gibi geçici ve süresiz... |
| |
| | #8 | |||||||||||||||||||
![]() ![]() |
Geri dön geri dön Ne olur geri dön Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön Ah olur da bir gün sen de özlersen Olur da bir gün gözlerimle buluşmayı istersen Uzanıp tutuver elimi bir gün Utanır diyemem ne olur geri dön... ![]() | |||||||||||||||||||
| |
| | #9 |
| VİP ÜYE ![]() | hepsinden bir parça var..... 'SeNi SeVDiĞiM KaDaR SeVeMeDiM BeN Bu HaYaTı iNaN...' ![]() |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hangisi sizin yalnızlığınız |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |