![]() |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
Konu ORYoDa tarafından (10-03-2008 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına10 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
AsPrİ Ce OmOrFo (08-03-2008),
cadı_92 (06-18-2008),
dolunayca35 (08-29-2008),
|
|
|
#2 | ||
|
Banlı
|
allah kimsenin sevdiğini böle göstermesin :( allah kimseyi ayırmasın :(:(:(
bende olsam dayanamam :(:( off yaa :(:(:( | ||
|
|
|
|
gelincik İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
gül35 (06-17-2008),
YORGUN YÜREK (06-14-2008)
|
|
|
#3 | ||
|
|
beyaz gelınlık ıcınde ıcın ıcın aglıyordun oldum oldum bınlerce olduum
teşekkürler abım gusel olmus bu da
|
|
ORYoDa İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
YORGUN YÜREK (09-11-2008)
|
|
|
#4 | ||
|
Moderatör
|
emegine saglik ...
Birak ellerimi Üç satir yazacagim Üç satirda sEn!... Birak gözlerimi Dört yana bakacagim Dört yanda sEn!... Birak yüregimi Bin kere sevecegim Bin kerede sEn!. .... KeSKe HeP CoCuK KaLSaK KaLPLeRiMiZ YeRiNe DiZLeRiMiZ KaNaSa.... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
|
#5 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
sağolun gönül dostlarım
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
|
Harikasın sen Şafak
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
Yorgun Yüreğim İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (08-30-2008)
|
|
|
#7 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
sagolasın canısı
| ||
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
Moderatör
|
beyaz gelinlik icinde öldüm öldüm icin icin agliyorum offff...................
Birak ellerimi Üç satir yazacagim Üç satirda sEn!... Birak gözlerimi Dört yana bakacagim Dört yanda sEn!... Birak yüregimi Bin kere sevecegim Bin kerede sEn!. .... KeSKe HeP CoCuK KaLSaK KaLPLeRiMiZ YeRiNe DiZLeRiMiZ KaNaSa.... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... | ||
|
|
|
dolunayca35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
|
|
|
#9 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
efet canısı
| ||
|
|
|