![]() | ![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | ![]() Sevda Yarasi Bende sevda yarasi Derdin dermani sende Bende bahtin karasi Askin fermani sende Var ise bu can Yoluna kurban Hazirim her an Gel de sana geleyim yar Ol de senin olayim yar Sende beni bulayim yar Canin olayim ![]() Ilan edemezken gönül halimi Içini döküsün beni anlatti Lal eylerdi derinligin alimi Engine çikisin beni anlatti Ask elinden nagmeleri sesleyip Sükut ile ifadeyi süsleyip Duygulari gözyasiyla besleyip Sel gibi akisin beni anlatti Can evime haps ol diyen o çagri Titretti adeta felç olan bagri Maziye gerilip atiye dogru Içini döküsün beni anlatti Vakit daraldikça açildi perde Yoklugun korkusu basladi serde Zamanin en erken oldugu yerde Boynunu büküsün beni anlatti Kaderin zuhuru ne geç, ne erken Anlasilir ancak vuku bulurken Talihin yüküne talip olurken Dagilip çöküsün beni anlatti Iradem susunca, sevda yer etti Sevdayi beyana gönlüm ar etti Bir anda baslayip bir anda bitti Gönlümden çikisin beni anlatti ![]() Neyim var ise aldin Meçhul bir derde saldin Varim yogum sen oldun Artik can yok bedende Var ise bu can Yoluna kurban Hazirim her an Gel de sana geleyim yar Ol de senin olayim yar Sende beni bulayim yar Canin olayim Ugur Isilak |
| |
| | #2 |
| | yüreğine sağlık ![]() |
| |
| | #3 |
| | emeğine sağlık abimmm |
| |
| | #4 |
| | burdaki çalışmaların çoğunda karamsarlık var. bunda da öyle. neden acaba |
| |
| | #6 |
| | inşallah öyledir ben sadece gördüğümü söyledim |
| |
| JaSHo İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() | YORGUN YÜREK (06-15-2008)
|
| | #7 |
| | tesekkur ederım arkadasım hüznü seviyorum |
| |
| | #8 |
| | yanlış anlamayın kötü bi amaçla söylemedim sadece küçük bi eleştiri.. flash hakkında yorum yapamıycam çünkü nasıl yapıldığını bilmiyorum |
| |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bende , bende sevda yarası , sevda , yarası |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|