![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| AŞK'A DAİR FLASHLAR ve SLAYTLAR Görsel medya |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
SaFaKUyGuR
![]() |
Yüklenmesi biraz zaman alacaktır lütfen bekleyiniz
Seninle başladım, bitsin seninle... Ve gün be gün, ben seni düşünürüm. Sen benim herşeyimsin ey sevgili. Rüzgarlara ezberlettim türkülerimi, Ben hep uzaklara türkü yazarım Sılamsın, sevdamsın, sabır taşımsın Kalemim adından başka ad yazmaz Bu kütükte başka bir ad okunmaz Narına nuruna kurban olduğum Seven sevdiğinden asla yakınmaz Ben sevda bölüğünde kıdemli bir askerim Terhis olsam gidecek bir yerim yok Yüreğimden başka silah taşımam Bütün adresleri iptal ettim Benim senden özge gerçek yarim yok. Sen benim herşeyimsin ey sevgili Ben rol gereği aşık değilim Deme bu garibin benimle işi ne... Aşkım beni teşhir eder, Sesim içime saklanır Aklanırsa adım, seninle aklanır. İstersen durmadan adres değiştir, Gözlerimi bağlasalar da bulurum seni. Ben, türkülerde tanıdım Fizan'ı, Yemen'i Anlasam ki sesim sesine değmiştir, Bütün gemileri yakar gelirim. Bu bir taahhüttür; sına beni.. En deli rüzgarların önüne sür, bulut-bulut, Bir yerde yanlış yaparsam adımı unut. Son kurşunu kendime sıkar gelirim. Bir et kemik torbası değilim ben Bir hasar raporu değil yazdığım Bir aşk mektubudur ey sevgili, Kızıl-kıyametten önce... Ve görmek için bakmaya gerek yok Her dilde güzeldir senin adın Meydanlar sarsılır sen ortaya çıkınca Yeter ki görecek göz, göz olsun. Velhasıl uzun sözlere hiç gerek yok Dil hicâbından lâl olmalı seni anarken Ey benim tabibim, tacidarım Gündönümüdür ben seni bekliyorum
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
Konu YORGUN YÜREK tarafından (09-23-2008 Saat 03:33 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin mesajına4 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#3 | ||
![]() ![]() |
tsk ederim..harika bir slayt..yüregine saglik..
|
|
|
SuSKuN_MeLeK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
dolunayca35 (09-16-2008)
|
|
|
#4 | ||
|
VİP ÜYE
![]() |
üff mükemmel olmuış....bu çalan müzik kime ait çıkaramadım ben...adminim söyleyebilirmisin?Ahmet Kaya olmayanı ama.......
Aşk bir Hiişşt Sesiyle Başlar Ne olur geri dönme!Siee Sesiyle Son Bulur yalan mı_?ayrılıktan osla gerek, gecikiyor sabahlar, hep benle beraber unuttuklarım, dönmüyor epeydir başım, denize yalannn.. sevmek ateş olurmuş derler, yanmak yalan... ![]() ѕαηмα ѕαкıη кєη∂ιм∂єη ναzgєçтιм вєη ѕєη∂єη ναzgєçтιм ![]() |
||
|
|
|
|
υηιтßα¢к İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
dolunayca35 (09-16-2008)
|
|
|
#5 | ||
|
VİP ÜYE
![]() |
Sılamsın, sevdamsın, sabır taşımsın
Kalemim adından başka ad yazmaz Bu kütükte başka bir ad okunmaz Narına nuruna kurban olduğum Seven sevdiğinden asla yakınmaz çok güzel emeğine eline sağlık .özlemek çok zor gerçekten sonunda kavuşmak varsa güzel ama :
|
|
|
|
gül35 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
dolunayca35 (09-16-2008)
|
|
|
#6 | ||
|
VİP ÜYE
![]() |
Ahh ahhhh süper bişiymiş bu
Yorgun Yürek Ellerine,Yüreğine sağlık.....
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
|
||
|
|
|
|
Yorgun Yüreğim İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
dolunayca35 (09-16-2008)
|
|
|
#7 | ||
![]() ![]() |
Ben bu yorgun yurekleri karistiriyorum..
Alismam baya zaman alacak gibi..Hos bir paylasim emeginize saglik..Tesekkurler efendim... ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
SaFaKUyGuR
![]() |
teşekkür ederim sagolun 10 saati almıştı hazırlaması bu şiiri cok sevıyorum
buram buram ben kokuyor benden bırseyler buluyorum ıcınde
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
|
||
|
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
dolunayca35 (09-16-2008)
|
|
|
#9 | ||
![]() ![]() |
harıka olmuş elıne yüreğine sağlık
|
|
|
|
tekcarem21 İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
dolunayca35 (09-16-2008)
|
|
|
#10 | ||
![]() ![]() |
abi süper yüregine saglık ama ben bunu nasıl alacagım space me koymak istiyorum mumkun mu acaba abicim
?? şimdiden teşekkrler
|
|
|
umut İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler: ![]() |
dolunayca35 (09-16-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| baŞladım , bitsin , bitsin seninle , seninle |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |