![]() |
|
|
#1 | ||
|
VİP ÜYE
|
![]() Hiçbir şey yüreğimi okşamadı o sıcak gülüşün gibi... ve..hiçbir şey incitmedi verdiğin acı kadar... senin için atan bu kalbe sahip çıkmadın ki... her rüzgarında ayrı yöne savurduğun, kanattığın bu kalp sana nefes aldığım her an binbir acı çekti bilmedin! ![]() oysa ki tüm hüznümü yakıyordu bakışların düşmüştüm sensizliğin bilinmezine bunu da bilmedin! bilmem bana inat mı bu sevdalı,suskun bakışlar bende değilsin ki artık ellerin başka ellerde... ![]() şimdi dönüp bakıyorum da ardıma ben hayallerimin değil, bir deli sevdanın peşinden koşmuşum meğer... ![]() ben hep sana sustum AŞK! yine susuyorum... bu da senin için yazılmış son satırlar... ''öyle bir sevda geçti ki üzerimden hala yorgun yüreğim...'' ![]()
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
Yorgun Yüreğim İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
YORGUN YÜREK (07-09-2008)
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yaktın beni dünya
yıktın beni dünya neden beni böyle yıktın dünya yaktın beni dünya yıktın beni dünya sen de benim gibi yıkılasın dünya bana yaşamayı çok gördün dünya etrafı başıma duvarlar ördünya beni hergün biraz daha erittinya neden beni böyle tükettin dünya yaktın beni dünya yıktın beni dünya neden beni böyle yıktın dünya
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| hala , yorgun , üreğim , yüreğim... |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|