![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... canım yanıyor ama mutluyum... mutluyum çünkü içim sevgiyle dolu.. herşeye ve herkese rağmen... bilmek yetmez derdi hocam,yap ta demezdi,"ol" derdi.. ancak şimdi anlayabiliyorum onu.. vermeyi istediklerini... ve benim alabildiklerimi ancak görüyorum... mutluyum bu yüzden,çok mutluyum... sınavını başarıyla geçen bir öğrencinin hissettiği herşey var içinde... ve büyük bir sevgi... bir yerlere sığdıramadığım,sığdırmayı da istemediğim... her yere,herşeye yansıyor ve yansıdığı yerden katlanarak geri dönüyor bana... sevgi için zihnimizde çizilen sınır ise,en büyük kötülük kendimize yaptığımız.. mutluyum,çok mutluyum... klavyenin başına geçince düşünmesi bile gerekmeden yazan ben mutluluğumu tarif için kelime bulmakta zorlanıyorum ya,bunun için daha da mutluyum...tarifi olmayan bir şey yaşamanın zevkine bırakıyorum kendimi... ben mutluyum diye değil,herkes mutlu olsun istedim hep,şimdi daha fazla istiyorum.. hep mutlu ol,olun... ben mutluyum... içim içime sığmıyor,her yeni güne içimdeki tarif edilmez bu sevgiyle uyanmak,bütün gün bu sevginin kokusunu içimde duymak,bu sevgiyle uykuya dalmak.. eski tabu düşüncelerin ara sıra uğrayıp canımı yakmalarına da müsade ediyorum ama yinede mutluyum.. kendimi yargılamalar bitti artık,şimdi mutluluğumun keyfini çıkarıyorum... yargılayanları,sevgiden korkanları,kaçanları umursamadan yaşıyorum ve mutluyum...
|
|
NaZaR İsimli üyenin mesajına2 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
gül35 (07-02-2008),
YORGUN YÜREK (07-02-2008)
|
|
|
#2 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
harıkasın bıtanesııı
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
mutluluk yakandan hıc eksılmesın bıtanesı
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
NaZaR (07-02-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| seni , seni seviyorum , seviyorum |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |