![]() |
|
|||||||
Aşk icinde AlaBoRA konusu , Ellerimde büyüyor tenin Sarıldıkça yanıyorsun Tenime kaçıyor tenin Ellerinde büyüyor güzelliğin Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Sarıldıkça geceyi denizde denizi teninde boğuyorum Sığmıyorsun geceye ve zamana ellerime ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
Bir adın kaldı bende...
|
Ellerimde büyüyor tenin
Sarıldıkça yanıyorsun Tenime kaçıyor tenin Ellerinde büyüyor güzelliğin Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Sarıldıkça geceyi denizde denizi teninde boğuyorum Sığmıyorsun geceye ve zamana ellerime sığmıyorsun Dudağımın arasından kaçıverdi sevdan ne yapayım Tutamadım içindeki yelkenleri salıverdim ne yapayım Bana gelişin bir sonbahar akşamımıydı Dudaklarım dudaklarında alaboraydı Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Bana gelişin bir sonbahar akşamımıydı Dudaklarım dudaklarında alaboraydı Ellerinden ellerime yollar uzandı Yollarında sevdan göz göze geldiğimiz zamanda Kanmasaydım ah kanmasaydım ah kanmasaydım o güzelliğine Sen içimde yanan esmerim siyah kanmasaydım o güzelliğine Kanmasaydım ah kanmasaydım ah kanmasaydım o güzelliğine Sen içimde yanan esmerim siyah kanmasaydım o güzelliğine Dudağımın arasından kaçıverdi sevdan ne yapayım Tutamadım içindeki yelkenleri salıverdim ne yapayım Bana gelişin bir sonbahar akşamımıydı Dudaklarım dudaklarında alaboraydı Bana gelişin bir sonbahar akşamımıydı Dudaklarım dudaklarında alaboraydı Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın... Linkleri kayıtlı üyelerimiz görebilir. Kayıt olmak için Tıklayın...
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
gül35 (06-26-2008)
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| alabora |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|