![]() |
|
|
#1 | ||
![]()
|
YÜReĞiM!! Bu SeVGiLi DeDiĞiN Ne ZaMaN DöNeCeK.. ![]() sesi kısıldı sazlarımın çağrılarım tükendi ne cevabı geldi ne çağrılarım ulaştı ona ruhum bezdi bezecek yüreğim bu sevgili dediğin ne zaman dönecek ![]() gözlerim benim değil hakim değilim hiçbir uzuma bensiz almış başını gidiyor hayat ![]() ![]() ![]() benim değil hiçbir arzum ne düşüncelerim ne düşüm benim değil tenim benim değil sevişmelerim düştü kalelerim ardı ardına dilim her söze uzanırken boş laflara katlanıyorum sesiz ![]() sesi kısıldı sazlarımın çağrılarım tükendi ne cevabı geldi ne çağrılarım ulaştı ona ruhum bezdi bezecek yüreğim bu sevgili dediğin ne zaman dönecek ![]() ![]() ![]()
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
|
Yorgun Yüreğim İsimli üyenin mesajına3 üyemiz teşekkür etmiştir: ![]() |
|
|
#2 | ||
|
Süper Moderatör
|
ellerine saglık
![]() sustum..sustum...sustum... ...yoruldum,çok yoruldum...yüreğim imza taşımaz oldu... ... σуυη¢αкℓαяı вıяαкıρ уüяєкℓєяℓє σуηαуαℓı,σуυηℓαяıη α∂ı "αşк" кαℓ∂ı...вєηѕє çσ¢υк.../.уα υмυтℓαя∂α вιтєяѕє.../ ![]() | ||
|
|
|
Mr_JoKeR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Yorgun Yüreğim (06-12-2008)
|
|
|
#3 | ||
|
SaFaKUyGuR
|
yüreğine sağlık
"Söylesem tesiri yok; Sussam Gönül razı değil..." fuzuli Gün gelirde merak edersen içerde yaşanılanları Boşuna bakma paspasın altına. Anahtar orda degil; anahtarı güneşe aşık olan bir yıldıza verdim Tanımadan sevmenin yalan oldugunu görsün diye.. © şafak!!! ™
| ||
|
|
|
YORGUN YÜREK İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Yorgun Yüreğim (07-03-2008)
|
|
|
#4 | ||
![]()
|
süpersinnn emeğine sağlık
|
Gece_perisi İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
Yorgun Yüreğim (07-03-2008)
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
Sağolun
![]() ![]()
Ne kötüdür insanın aklı ile yüreği arasında sıkışıp kalması.... Ne kötüdür insanın an kadar yakın...Bir asır kadar uzak olması... Ve bilirmisin ne kötüdür İnsanın bildiğini anlatamaması... "BEN" deyip susması..."SEN" deyip ağlamaklı olması...!!!
| ||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| dediğin , dönecek , sevgili , yüreğim , zaman |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|