UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa

Forum Portal Ana Sayfa R.Galerisi Oyun Salonu Radyo ve TV RADYOMUZ Yazım Kuralları (TDK)
Geri git   UMuDuN DoĞDuĞu NoKTa > EDEBİYAT BÖLÜMÜ > RESİMLİ ŞİİRLER > Aşk

canmdan giden can

Aşk icinde canmdan giden can konusu , SON DEMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU GEL DE YÜREĞİME SOR İÇİNDE KOVALAR DOLUSU YAŞ PANSUMANI YAPILMAZ BİR YARA KANIYOR DELİCE SEN ÜZÜLME İSTEDİM KALBİMDE SENİ HEP GİZLEDİM ZIRH GİBİYDİ SEVGİMİZ KURŞUN ...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-15-2008, 23:52   #1
:kalp: canmdan giden can

SON DEMENİN NE DEMEK OLDUĞUNU GEL DE YÜREĞİME SOR İÇİNDE KOVALAR DOLUSU YAŞ PANSUMANI YAPILMAZ BİR YARA KANIYOR DELİCE SEN ÜZÜLME İSTEDİM KALBİMDE SENİ HEP GİZLEDİM ZIRH GİBİYDİ SEVGİMİZ KURŞUN İŞLEMEZDİ AMA BAK VURULDUM VE SENSİZLİĞİN KUCAĞINA DÜŞTÜM DOSTUM TUT ELİMİ HAL KALMADI SENSİZ ÖLMEYİ BİLE BECEREMEM BEN HADİ TUT ELİMİ :(( :((

Silmek istemiyorum. Giderken ardından senli izler kalsın soluk benzimde…dudaklarıma değsin göz yaşlarım hiç durmasın teninin tuzu gibi yaksın…yaktıkça seni içeyim…
Akıyorsun ruhumun acıyan yanından …hani canıma candın ahlar çekerdik hep karşılıklı sözlerimizde bakarken birbirimize vuslatı içerdi gözlerimiz hasretle… seni şimdiden çok özledim biliyor musun ?
Neden eziyet eder sevenler birbirlerine anlamam ki manasız sebeplerden…asalak aç ruhlar dolaşırken etrafta ben çelikten zırhımı kuşanan asker edasıyla yürürüm yolumda sen bilmezsin…
‘‘Sevmek yürek ister’’demiştin.Yüreğimi sana vermişken şimdi nasıl severim seni bende olmayan yürekle.İstemiyorum sende kalsın ki seni ne kadar özlediğimi ne kadar sevdiğimi söylesin anbean…
Senli düşünceleri doldurup cebime sokaklarda dolaştım avare biçare… bir kedi ve köpek çıktı aniden karşıma ilk defa korktum köpekten oysa korkmazdım fark etmeden ne çok sen olmuşum meğerse…
Senden sonra kahve içmeyi unuttum tıpkı hüzünlerim gibi…
Bilirsin şekeri hiç sevmem ama senin için çayıma iki şeker attım bugün.Yudumlarken gözümden bir damla düştü de tadına zehir karıştı sevgimize oysa çayı da pek sevmezdim ya seninle tadına varmıştım limonlu çay içmenin… şimdi vazgeçilmezim oldu tıpkı sen gibi…
Gün boyunca hep kuytulara gizlendim gizledim hayattan kendimi…
(Güneş ve gece ; birbirine kavuşamaz hiçbir kitap yazmaz bunu.)
Sen güneştin bense geceyken gündüze dönmüştüm.
Şimdi sevginle (son tanem) kendime dönüyorum yakan ayazlarıma…karanlığıma…
Uyanırsan vakitsiz yakma ışıkları seyret yıldızlarca ve sessizce öpeceğim saracağım bedenini taki güneş doğana kadar…

GİDEN GİDER GİTTİĞİ ANDA BİTER
BEN GİDENİ DEĞİL
GİDEN BENİ KAYBEDER....
gül35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-16-2008, 00:27   #2
Bir adın kaldı bende...
Standart Cevap: canmdan giden can

enden sonra kahve içmeyi unuttum tıpkı hüzünlerim gibi…
Bilirsin şekeri hiç sevmem ama senin için çayıma iki şeker attım bugün.Yudumlarken gözümden bir damla düştü de tadına zehir karıştı sevgimize oysa çayı da pek sevmezdim ya seninle tadına varmıştım limonlu çay içmenin… şimdi vazgeçilmezim oldu tıpkı sen gibi…

yüreğine sağlık gül...

Yanımdasın SUSUYORSUn
SUSUYOR konuşmuyorsun
BAKIYOR gÖRmüyorsUn
Dokunsan DonacAĞIM

İÇİMDE İNTEHAR KORKUSU VAR...

© şafak!!!
YORGUN YÜREK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yeni Konu aç  Cevapla

Bookmarks

Etiketler
canmdan , giden