![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Albümler | Bloglar | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Radyo ve TV | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
AŞK ve SEVGİ Aşk ve Sevgi hakkında herşey... Aklınıza Ne Geliyorsa Mektuplar , Ünlü Şiirler , Amatör Şiirler , Yazılar vs.![]() |
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| | Arkadaşlar, bu konu bir geyik ya da oyun konusu değildir.. Romantizm bölümünde olmasına dikkatinizi çeker ve bu şekilde bir atışmayı başlatırım.. Not:Gereksiz Mesaj Atmayın !!.. Burada herkes bir üst kullanıcının yazmış olduğu DÖRTLÜĞÜN veya ŞİİRİN, SON KELİMESİ ile başlayan yeni bir dörtlük ya da şiir yazacak.. 1 "Bir ileri erteledim aşkını, Yağmurların sustuğu, Güneşlerin açtığı bir güne.. O zaman tutacağım elini, Bakacağım gözlerine Ve ozaman alacağım seni kendime".. 2 "kendime hayrım yok gözlerim duvar gibi,buz gibi her kelimem manalı sen varsan etrafımda eritesin diye bekliyorum bakışların nar gibi ateş misali..." gibi.. Başlıyorum... Seni istiyorum, yalnız seni, Bekliyorum geri dönmeni, Hislerimi kulağına fısıldayıp, Gözyaşlarımı yüreğinle silmeni.. |
| |