![]() |
|
|||||||
| AŞK ve SEVGİ Aşk ve Sevgi hakkında herşey... Mektuplar, Ünlü Şiirler, Amatör Şiirler, Yazılar vs. |
AŞK ve SEVGİ icinde Nedeni Vardır konusu , herşeyin nedeni vardır derler nedensin birşey olmazz...Hangi olaylardan sonra kurulur bu cümle: Çekip gitmelerden ,üzmelerden ,kırmalardan sonra mıı? Madem herşeyin nedeni var niye ona göre davranılmıyor, adım atarken bişeylere niye ...
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 | ||
|
PRENSES
|
herşeyin nedeni vardır derler nedensin birşey olmazz...Hangi olaylardan sonra kurulur bu cümle: Çekip gitmelerden ,üzmelerden ,kırmalardan sonra mıı?
Madem herşeyin nedeni var niye ona göre davranılmıyor, adım atarken bişeylere niye o nedenler düşünülmüyorr... Nedeni vardır herşeyin, böyle olmalı, doğrusu bu derler madem doğru bu niye çıkılır ozaman nedenlerele yola... İnsan hayatta net olmalıdır ya taşı elinin altına koyacaksın ya da herşeyden kaçıp kendini çekeceksin.Tanıyacaksın kendini ,üzmeyeceksin sana güvenenlerii..ya birşey olacaktır yada olmayacaktırr yarı yolda bırakmayacaksınn.. Mert olacaksın sözlerinde yapamıyacagın şeylerın sözünü vermeyeceksın ya soylediğini yapacaksın ya da azını acmayacaksın nedeni vardır lafının arkasına sıganmayacaksın... Bir şeyler vardır dogru veya yanlış, sen onları önce kendı beynınde tartacaksın, ondan sonra yoluna devam edeceksın bişeylere başlayıp sonra yarıda kesip nedeni var deyip gitmeyeceksin... Mert olacaksın biraz da olsa yürekli madem herşey bir nedene bağlanıyor hayatta sende hayatına o nedenlerle devam edeceksın ,halletmeden nedenlerıni elini taşın altına koymayacaksınn.... Halledilmeyecek neden yoktur hayatta insanlar nedenleri kendileri yaratırlar...Bazen bencillik için bazense kolaya kaçmak içinn ....Dedim ya nedenin sen olursun hayatta ya elini taşa koymamak içinn ya da en kolayı bu olduğu için... açıklama beklemiyorum sorgulamıyorum ,nasıl istiyorsan öyle olsun sadece onaylıyorum... Gitme diyemiyorum sana ellerimi bırakma diyemiyorumm sadece iki damla gözyaşı döküyorum ardından git uzaklara bitsin herşey kapansın artık bu aşk davasıı.... hiçbirşey istemiyorum senden üzüntülerim kırgınlıklarım ve içimdekilerle sadece olduğum yerde duruyorum hadi sen durma çek gt kapansın bu aşk davası... hiçbirşey yaraalamıyor beni ne sana harcadığım yıllar ne bunca zaman büyüttüğüm sevgimm... açıklama beklemiyorum senden hadi durma çek git bakma arkana neolur durma gitt... ne dokun ne öp ne de sarıl hiç konuşmadan gitt....
|
|
NaZaR İsimli üyenin bu mesajına teşekkür edenler:![]() |
SuSKuN (08-14-2008) |
| Sponsor Linkleri (Reklamlar) |
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| nedeni, vardır |
| Seçenekler | |